Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ροναλντίνιο: Η μεγάλη επιστροφή με τη Σάντα Φε (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ροναλντίνιο: Η μεγάλη επιστροφή με τη Σάντα Φε (vid)

Ροναλντίνιο: Στα 39 του ο Ροναλντίνιο θα φορέσει ξανά παπούτσια και θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε της Κολομβίας

Ροναλντίνιο: Ο κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο είναι βέβαιο ότι τον έχει πεθυμήσει. Ο Ροναλντίνιο έχει κλείσει τα 39 αλλά είναι έτοιμος να φορέσει πάλι παπούτσια και να μπει στο γήπεδο. Η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε ανακοίνωσε ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, θα βάλει τη φανέλα της σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου στην Μπογκοτά χωρίς να έχει γίνει γνωστός ακόμη ο αντίπαλος.

Η Σάντα Φε θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Κολομβία, καθώς έχει κατακτήσει 17 πρωταθλήματα. Η ευκαιρία που δίνει στον Ροναλντίνιο είναι μοναδική, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο ίδιος έχει αρκετά προβλήματα με τη δικαιοσύνη στην πατρίδα του. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν κατασχεθεί τα δύο διαβατήρια που διατηρούσε στην κατοχή του (ένα ισπανικό και ένα βραζιλιάνικο), ενώ τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί είναι πολλά περισσότερα.

Κατασχέθηκαν 57 ακίνητα

Ο Ροναλντίνιο έχει αρκετά θέματα τα τελευταία χρόνια που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτά. Πριν από λίγο καιρό δικαστήριο του Ρίο αποφάσισε να κατασχέσει 57 ακίνητα που ανήκαν στον ίδιο στην ευρύτερη περιοχή και το Σάο Πάολο. Επιπλέον, ο Ρόνι  είχε χτίσει στο παρελθόν ένα σπίτι σε εξωτική περιοχή, αλλά είχε πρόβλημα με την οικολογική άδεια.

Τον Ιανουάριο του 2012 το δικαστήριο είχε διατάξει την κατεδάφιση του ράντσου, όμως ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, που ήταν και μάνατζέρ του, δεν εμφανίστηκαν καθόλου στη διαδικασία. Επίσης, από τότε μέχρι σήμερα ο Ροναλντίνιο φέρεται να μην έχει πληρώσει φόρους και πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί. Γενικότερα, η εικόνα του έχει «τσαλακωθεί» αρκετά στην πατρίδα του και το κλίμα δεν τον σηκώνει.

Ο Ροναλντίνιο ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκρέμιο. Ακολούθησαν οι Παρί, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Μινέιρο, Κερετάρο και Φλουμινένσε, στην οποία κρέμασε τα παπούτσια του το 2015. Με τη «σελεσάο» έφτασε τις 97 συμμετοχές και πέτυχε 33 γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις