Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δίδυμες Ρωσίδες: Σέξι κορίτσια ταΐζουν άστεγο με σούσι, για ένα iPhone – Οργή στα social
ΚΟΣΜΟΣ

Δίδυμες Ρωσίδες: Σέξι κορίτσια ταΐζουν άστεγο με σούσι, για ένα iPhone – Οργή στα social

Δίδυμες Ρωσίδες: Τα σέξι κορίτσια συμμετείχαν σε ένα παρανοικό παιχνίδι, στο οποίο καλούνται να κάνουν μια καλή πράξη για να κερδίσουν κάτι πολυτελές.

Δίδυμες Ρωσίδες: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν δίδυμες Ρωσίδες, που σκέφτηκαν να ταίσουν με σούσι έναν άστεγο, ώστε να κερδίσουν ένα iphone. Οι Αντέλια και Αλίνα Φακτέεβα, 24χρονες από τη Ρωσία, συμμετείχαν σε διαγωνισμό του παιχνιδιού We Care», το οποίο καλεί τους συμμετέχοντες να καταγράψουν μια καλή τους πράξη με σκοπό να κερδίσουν δώρα, όπως iPhone και άλλα πολυτελή αντικείμενα. Το βίντεο δείχνει τις 24χρονες Ρωσίδες να περπατούν στον δρόμο, όταν συναντούν έναν άστεγο σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τότε, η μία λέει: «Τον καημένο, πιθανότατα δεν έχει φάει εδώ και καιρό». Στη συνέχεια, παρουσιάζονται να τηλεφωνούν σε εστιατόριο και λίγο μετά ένας ντελιβεράς κάνει την εμφάνισή του με ένα πακέτο σούσι. Όπως φάνηκε, δεν ήταν ηθοποιός αλλά ένας άνθρωπος που ζούσε στον δρόμο.

Οι δύο αδελφές προσπαθούν μέσω των σέξι φωτογραφιών τους να γίνουν διάσημες, γι’ αυτό και δεν διστάζουν να προκαλούν. «Έχουν πάρει τέτοιο διαζύγιο με την πραγματικότητα που δεν αντιλαμβάνονται πώς μπορούν να βοηθήσουν τους φτωχούς» σχολίασε ένας χρήστης του Instagram, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Αυτές οι χήνες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον άστεγο, ήθελαν μόνο το iPhone». «Πόση υποκρισία σε 42 δευτερόλεπτα», σημείωσε ένας άλλος.
Οι δύο αδελφές προσπαθούν μέσω των σέξι φωτογραφιών τους να γίνουν διάσημες, γι’ αυτό και δεν διστάζουν να προκαλούν.

Μέχρι στιγμής έχουν 28.400 ακολούθους κάποιοι από τους οποίους τις υπερασπίζονται και άλλοι τις κράζουν.

https://www.instagram.com/p/BefS0dPlyR7/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις