Αντώνης Σρόιτερ Instagram: Το πρωτάκι του και η φωτο τραβηγμένη πριν 5.475 μέρες

LIFESTYLE

Αντώνης Σρόιτερ Instagram: Το πρωτάκι του και η φωτο τραβηγμένη πριν 5.475 μέρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αντώνης Σρόιτερ Instagram: 45 ετών γίνεται ο Αντώνης Σρόιτερ και αποφάσισε να μας εκπλήξει για τα καλά με μια φωτογραφία από το παρελθόν, την οποία ανέβασε στο Instagram.

11.09.2019 | 19:55

Αντώνης Σρόιτερ Instagram: Η μεγάλη κόρη του Αντώνη Σρόιτερ και της Ιωάννας Μπούκη, Νάντια Σρόιτερ, ξεκινάει φέτος το δημοτικό και σε αυτή τη σημαντική στιγμή της τη συνόδευσαν στο σχολείο και η μαμά και ο μπαμπάς! Η Ιωάννα, δημοσίευσε μια φωτογραφία  δίνοντας ευχές στην κόρη της για το ξεκίνημα της σε αυτό το ταξίδι της γνώσης ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύζυγό της που σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

«Σήμερα άνοιξες τα φτερά σου.. Δεν το έχεις καταλάβει ακόμη.. αλλά η μαμά και ο μπαμπάς ήταν εκεί να σε καμαρώσουν για το νεο σου μεγάλο ταξίδι.. Το ταξίδι της γνώσης και της ανεξαρτησίας.. . Το πιο όμορφο δώρο που έκανες στο μπαμπά σήμερα! Χρόνια πολλά μπαμπά μας! #moraitisschool #πρωτακι #happybirthdaydaddy» έγραψε η μανούλα στην κόρη της που είναι πρωτάκι.

Αντώνη Σρόιτερ Instagram: Έχει γενέθλια και είπε να μας τρελάνει

Με έναν γρίφο και μια φωτογραφία από το παρελθόν αποφάσισε ο Αντώνης Σρόιτερ να μας υπενθυμίσει ότι σήμερα κλείνει τα 45. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του στο Instagram, ωστόσο αυτό το κλικ είναι αρκετά σπάνιο.  Ο 45χρονος Αντώνης Σρόιτερ, ανέβασε νωρίτερα μια φωτογραφία από τα εφηβικά του χρόνια και συγκεκριμένα από ένα καλοκαιρινό μπάνιο στη θάλασσα. Ο 15χρονος εαυτός του κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό.

Όπως μπορείτε να δείτε ο γνωστός δημοσιογράφος έχει αλλάξει λίγο τα τελευταία 30 χρόνια. O κ. Σρόιτερ δεν έγραψε την ηλικία του, αλλά την υπολόγισε σε μέρες ζωής πάνω στον πλανήτη και μας έκανε να κουραστούμε…

«Γενέθλια σήμερα, κλείνω 16.430 μέρες σε αυτόν τον πλανήτη. Τι έχω μάθει? Οτι πρέπει να τις μετράς και να τις αξιοποιείς μια μια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσες σου μένουν. (Η φωτο τραβηγμένη πριν 5.475 μέρες ακριβώς)» έγραψε χαρακτηριστικά δεχόμενος φυσικά τις αμέτρητες ευχές των διαδικτυακών φίλων του.

Exit mobile version