Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κάραβελ πυροβολισμός: Ποιον «βλέπει» ως δράστη ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου
ΕΛΛΑΔΑ

Κάραβελ πυροβολισμός: Ποιον «βλέπει» ως δράστη ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου

Κάραβελ πυροβολισμός: Τον οδηγό ενός μαύρου Ι.Χ. αυτοκινήτου μάρκας Ford αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., μετά την κατάθεση του 54χρονου οδηγού τουριστικού λεωφορείου που δέχθηκε τα πυρά του μπροστά στο ξενοδοχείο Κάραβελ.

Κάραβελ πυροβολισμός: Αλλάζει τροπή η υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε πούλμαν έξω από το Caravel στο κέντρο της Αθήνας, καθώς όπως φαίνεται, ο δράστης και ο οδηγός του λεωφορείου, γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και είχαν προηγούμενα. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο οδηγός και ο ένοπλος είναι πρώην συνάδελφοι και έχουν προσωπικές διαφορές. Ο 54χρονος ανέφερε συγκεκριμένα, πως ο άνθρωπος που πυροβόλησε είναι “ίδιος με γνωστό του”. Εξήγησε δε τι είχε συμβεί τότε και γιατί υποπτεύεται τον 47χρονο, ενώ έδωσε και την περιγραφή -όσο μπόρεσε να δει- του οδηγού από το μαύρο Ford.

Όπως προκύπτει, το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία πως ο δράστης είχε τσακωθεί μαζί του στο παρελθόν, καθώς τον κατηγορεί για τον θάνατο του σκύλου του. Τον περίμενε μάλιστα να φτάσει στο ξενοδοχείο, όπου θα παραλάμβανε τουρίστες και όταν τον είδε, τον πλησίασε και με μια καραμπίνα πυροβόλησε δύο φορές, χωρίς ωστόσο να τον χτυπήσει. Στη συνέχεια ο ένοπλος έφυγε και από τότε αναζητείται. Αρχικά υπήρξε η πληροφορία πως επρόκειτο για έναν διαπληκτισμό μεταξύ των δύο, αλλά όπως προέκυψε από την κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου, υπάρχει ιστορικό μεταξύ των δύο και ο δράστης του είχε στήσει καρτέρι για να τον πυροβολήσει.

Κάραβελ πυροβολισμός: Αποκλείουν τον διαπληκτισμό

Άλλωστε, δεν μπορούσε να υπάρξει με κανέναν τρόπο διαπληκτισμός για τον δρόμο αφού τα δύο οχήματα βρίσκονταν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ενδεχομένως να ζητήσουν εκ νέου κατάθεση από τον οδηγό, ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής για να μπορέσουν τα ταυτοποιήσουν τον δράστη και το όχημα διαφυγής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις