Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κάραβελ πυροβολισμός: Παραδόθηκε ο δράστης
ΕΛΛΑΔΑ

Κάραβελ πυροβολισμός: Παραδόθηκε ο δράστης

Κάραβελ πυροβολισμός: Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις επτά το απόγευμα της Δευτέρας., όταν ένας οδηγός ΙΧ που διαπληκτίσθηκε με οδηγό τουριστικού λεωφορείου κατέβηκε από το αυτοκίνητό του κρατώντας μια καραμπίνα και πυροβόλησε το λεωφορείο.

Κάραβελ πυροβολισμός: Παραδόθηκε στην αστυνομία τελικά ο δράστης του πυροβολισμού σε τουριστικό λεωφορείο έξω από το Κάραβελ. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις επτά το απόγευμα της Δευτέρας. Ένας οδηγός ΙΧ που διαπληκτίσθηκε με οδηγό τουριστικού λεωφορείου κατέβηκε από το αυτοκίνητό του κρατώντας μια καραμπίνα και πυροβόλησε το λεωφορείο. Το πούλμαν μετέφερε Κορεάτες τουρίστες, που πανικοβλήθηκαν στο άκουσμα της είδησης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός περίμενε να τελειώσουν το δείπνο τους και να τους πάει πίσω στο ξενοδοχείο τους.

Ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είπε ότι είναι και ο ίδιος επαγγελματίας οδηγός, εμφανίστηκε σήμερα στις Αρχές. Ο άνδρας υποστήριξε πως δεν ήταν προμελετημένη η πράξη του, απλώς θόλωσε εκείνη τη στιγμή. Ο δράστης, μάλιστα, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, κατά του οποίου άνοιξε πυρ, είχε επιχειρήσει να πατήσει το σκυλί του! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον οδηγό του πούλμαν τον οποίο και αναγνώρισε, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν. Αύριο, Πέμπτη ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακόμη ψάχνουν την αιτία

Οι πρώτες πληροφορίες το βράδυ της Δευτέρας έκαναν λόγο για διαπληκτισμό δύο οδηγών για την προτεραιότητα. Η κατάθεση, ωστόσο, του οδηγού του τουριστικού λεωφορείου άλλαξε κατά πολύ την εικόνα της όλης υπόθεσης καθώς ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι οι υποψίες του στρέφονται σε έναν συγκεκριμένο συνάδελφό του με τον οποίο έχει διαφορές και έχουν τσακωθεί πολλές φορές στον χώρο εργασίας. Σημείωσε, δε, ότι το αυτοκίνητο, κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και από εκεί ο οδηγός του πυροβόλησε το πούλμαν, άρα δεν υφίσταται το αρχικό σενάριο της διαφωνίας για την προτεραιότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις