Λάκης Παπαδόπουλος – Μαχαιρίτσας: “Σήμερα πονάει, τσούζει πιο πολύ”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λάκης Παπαδόπουλος – Μαχαιρίτσας: “Σήμερα πονάει, τσούζει πιο πολύ”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λάκης Παπαδόπουλος - Μαχαιρίτσας: Με φωνή που δύσκολα έβγαινε ο Λάκης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πως «ό,τι τραγούδι να ακούσω, στενοχωριέμαι».

10.09.2019 | 13:32

Λάκης Παπαδόπουλος – Μαχαιρίτσας: Συγκινημένος και με «σπασμένη» φωνή μίλησε ο Λάκης Παπαδόπουλος για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα τα ξημερώματα μετά από καρδιακό επεισόδιο. «Σήμερα πονάει, τσούζει πιο πολύ. Εχθές ήταν έκπληξη. Σήμερα είναι μελαγχολία και αύριο θα είναι χειρότερα» είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. Με φωνή που δύσκολα έβγαινε ο Λάκης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε πως «ό,τι τραγούδι να ακούσω, στενοχωριέμαι. Έκανε κάτι πολιτισμένο για την πατρίδα. Σαν τραγουδιστής δεν μπορεί να αντιγραφεί, είχε πάρα πολύ καλή φωνή. Υπήρχε ένθεν και ένθεν συμπάθεια και αγάπη» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τα τραγούδια του Λαυρένη Μαχαιρίτσα που ξεχωρίζει, ο Λάκης Παπαδόπουλος επέλεξε το «Και τι ζητάω» λέγοντας ότι «αυτό μου αρέσει πιο πολύ από όλα». Κατέληξε λέγοντας: «Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να πάω στην κηδεία».

Λάκης Παπαδόπουλος – Μαχαιρίτσας: Το ηχητικό από την εκπομπή στον ΘΕΜΑ 104,6

Exit mobile version