Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 10/9
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Τρίτη 10/9

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Αν ξεκινάς την ημέρα σου με άσχημη διάθεση το πιθανότερο είναι ότι όλη η υπόλοιπη ημέρα σου θα κυλήσει επίσης αρνητικά αφού έρευνες αποδεικνύουν πως η πρωινή διάθεση μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή μας για όλη την ημέρα. Σκέψου λοιπόν τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει χαρούμενο το πρωί και απλά κάν’ το! Σύμφωνα με τους ειδικούς, αποκτώντας τον έλεγχο μιας κατάστασης μειώνεις τα επίπεδα του άγχους. Για παράδειγμα, αν είσαι αγχωμένος το πρωί σκέψου τι σε κάνει να διατηρείς τον έλεγχο και πράξε ανάλογα. Μία καλή συμβουλή είναι να μην βλέπεις τα email σου αμέσως μόλις ξυπνάς αλλά όταν φτάσεις στο γραφείο. Αν δεν το κάνεις, το άγχος σου θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, θα ξεκινήσεις τη μέρα σου με θετική διάθεση και θα είσαι πιο παραγωγικός.

Μην ξεχνάς βέβαια να καταναλώνεις ένα καλό πρωινό. Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να οδηγηθείς σε υπερκατανάλωση τροφής κια θερμίδων. Απόλαυσε το πρωινό σου λοιπόν, αφιέρωσε χρόνο σε αυτό και γίνε περισσότερο χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Επειδή τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις για να προφυλάξεις την ημέρα σου προσπάθησε να έχεις πάντα ένα plan B σε όσα σχεδιάζεις να κάνεις.

Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια; Ε ναι!

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ηλιακό 11ο σπίτι σου. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως είναι μέρα να δώσεις βάση στις φιλίες σου, στις συνεργασίες, ακόμη και στον έρωτα, αν αυτό είναι που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Οι συνεργάτες σου θα προσπαθήσουν σήμερα να σε κάνουν να αποκαλύψεις πολλά, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να πεις, πότε και πως. Πρόσεχε. Πρέπει εσύ να αποφασίσεις αν θα πρέπει να μιλήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου, τι θα πεις και πώς θα το πεις. Αν θες να ακούσεις τα άστρα, μην ανοίξεις βαριές συζητήσεις. Κάνε ναζάκια, χαμογέλασέ του και για μια νύχτα, μην μιλήσεις για τίποτα που σε προβληματίζει. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε απόψε την καρδιά σου, αναλογίσου τις δικές σου ευθύνες, αξιοποίησε και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου. Όλα θα έρθουν.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Σταμάτα να ψάχνεις κλακαδόρους και ανθρώπους που μονίμως θα σε επιβραβεύουν. Οφείλεις άλλωστε, να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να ξέρεις εσύ τι αξίζεις. Βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τα θέλω  σου. Κράτησε και λάβε υπόψη σου απόψεις συνεργατών που είναι δοκιμασμένες οι προθέσεις τους. Θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν, μην τους το επιτρέψεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου, χωρίς όμως να κλείσεις απότομα τις πόρτες. Επίλεξε να περάσεις ένα χαλαρό και ήρεμο βράδυ με το σύντροφό σου και απόφυγε συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν φαντάζεσαι πόσο κοντά σου είναι ο μεγάλος έρωτας. Αρκεί να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω η μοναξιά – τον διώχνεις.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Όσο πιο ανοιχτή είσαι σε νέες προτάσεις και ιδέες σήμερα, τόσο πιο εύκολα θα βρεις και τις λύσεις που χρειάζεσαι. Στον χώρο της εργασίας σου είσαι σωστή και δίκαιη, όμως βρίσκεσαι σε επικίνδυνο σημείο. Πρόσεχε μην σου πάρουν τον αέρα και βάλε όρια διακριτικά. Μην αμελείς σημαντικά πράγματα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Άκουσέ τον και λάβε υπόψη σου τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, ο αυθορμητισμός και οι κοινωνικές σχέσεις θα ανοίξουν τον δρόμο για έναν μεγάλο έρωτα. Για αυτό μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η Τρίτη είναι μια καλή μέρα να κάνεις σχέδια και να βρεις το πλάνο που θα ακολουθήσεις. Μπορείς να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θα σου επιτραπεί να υπερασπιστείς τα δικά σου συμφέροντα. Μικρές δυσκολίες στα εργασιακά προσπέρασε τες με χιούμορ, είναι παροδικές. Πρόσεξε πώς θα διαχειριστείς τις συζητήσεις απόψε με τον σύντροφό σου, τελευταία κάπου χάνετε την επικοινωνία. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι απ’ τις απόψεις των άλλων. Δική σου είναι η ζωή και εσύ αποφασίζεις τι θέλεις και τι όχι. Α… Κλείσε το πορτοφόλι, κινδυνεύεις να μείνεις.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Αν δεν είσαι αυτή που τα ξέρει όλα, σήμερα είναι μια καλή μέρα η σημερινή για ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και εμπειριών που θα σε βοηθήσουν πολύ. Κάθε κίνησή σου στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή. Η αλήθεια είναι πως διανύεις μια σημαντική περίοδο στη ζωή σου με όλα της τα δύσκολα. Μην υποτιμάς τις προσπάθειες προσέγγισης του ερωτικού σου συντρόφου. Άκουσέ τον και θα δεις ότι θα ανέβεις ψυχολογικά. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς ανόητα παιχνίδια. Να είσαι ειλικρινής και δεν θα χάσεις.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Με τη Σελήνη όλη μέρα στον τομέα της εργασίας και της ψυχικής υγείας και ισορροπίας σου, ξέρεις που πρέπει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου. Η ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά θα σε βοηθήσει στο να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Κάνε πράγματα απόψε που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς από την ένταση. Πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις από το σύντροφό σου να μυρίσει τα νύχια του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε πρακτικότητα και συναίσθημα. Ξέρεις πια τι να διαλέξεις και που να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Μην παρασύρεσαι σε αγορές.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Ικανοποίησε την ανάγκη σου για προσωπικές απολαύσεις, για έκφραση και δημιουργικότητα σήμερα. Με σύμμαχό σου το πλανητικό σκηνικό μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εμπιστεύσου τα φυσικά ταλέντα σου στα εργασιακά, που δεν είναι άλλα από την ευστροφία, τη γνώση και την εμπειρία σου. Πρέπει και επιβάλλεται να δώσεις κάποιες εξηγήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου, αν δεν θέλεις να κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, ο έρωτας της ζωής σου είναι στη γωνία και σε περιμένει να ξέρεις. Μήπως πρέπει να βγεις λίγο έξω και να χαμογελάσεις;

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σήμερα σε υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι καιρός να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες που όλα τελικά από εκεί ξεκινούν και εκεί τελειώνουν. Η διορατικότητα και το ένστικτό σου είναι αυτά που κάνουν τα θαύματα  στα εργασιακά. Προφυλάξου και κάνε τις ανάλογες κινήσεις. Η τελειότητα που ψάχνεις σου δημιουργεί και τα μεγαλύτερα διλήμματα στα συναισθηματικά. Σκέψου πως όπως εσύ έχεις τις αδυναμίες σου, τις έχουν και οι άλλοι. Αυτό ισχύει και για σένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, όσο και για σένα που αναζητάς το μοναδικό σύντροφο στη ζωή σου. Απόφυγε συμφωνίες που αφορούν στα οικονομικά.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, είσαι σε θέση να φέρεις συζητήσεις και συμφωνίες στα μέτρα σου, να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και να κάνεις, όπως άλλωστε οφείλεις ευτυχισμένο τον εαυτό σου. Έξυπνες και στοχευμένες κινήσεις χρειάζονται τα επαγγελματικά σχέδιά σου, γι’ αυτό μην αναλώνεσαι άσκοπα. Αισιοδοξία, ερωτισμό και ρομαντική διάθεση σε γεμίζει το σκηνικό. Εκμεταλλεύσου τα όμως, για να αναθερμανθεί η σχέση σας, που τελευταία αντιμετωπίζει μια κρυάδα, λίγο επικίνδυνη. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε τη γοητεία σου και το σύμπαν να δράσουν  για σένα. Ακολούθησε κατά γράμμα το οικονομικό πρόγραμμά σου.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Κινήσου σήμερα έξυπνα και διπλωματικά. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να φέρεις τα σχέδια και τα πράγματα σε μια σειρά. Απόφυγε προστριβές με συνεργάτες και ανώτερους σου στα εργασιακά. Διατήρησε τις καλές σχέσεις μαζί τους και δεν θα χάσεις… να είσαι βέβαιη. Καθησύχασε λίγο τα πράγματα και το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Είστε και οι δύο σε μια κακή διάθεση και ψυχολογία. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μην τις απορρίπτεις. Δώσε λίγο χρόνο να εξελιχθούν και να ωριμάσουν. Άσκοπες αγορές μόνο κακό θα κάνουν στον οικονομικό προϋπολογισμό σου.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα, καιρός να φροντίσεις τον εαυτό σου -σωματικά και ψυχικά. Η ανάγκη και η επιθυμία σου για ανεξαρτησία στα εργασιακά μπορεί να σε κάνει λίγο προκλητική στη συμπεριφορά σου. Ρίξε τους τόνους και την έπαρση που σε διακρίνουν. Προκάλεσε μια συζήτηση με τον σύντροφό σου, χωρίς να αφήσεις τίποτε όμως μέσα σου. Θα νιώσετε καλύτερα και οι δυο, αρκεί να καταφέρετε να διατηρήσετε χαμηλούς τους τόνους και να είστε ειλικρινείς. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε επιτέλους και γέμισε τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Πρόσεχε λίγο τα χρήματά σου, το παράκανες με τις σπατάλες.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Η μέρα επιβάλει να κρατήσεις χαμηλό το προφίλ σου, να κινηθείς διαλλακτικά και να διατηρήσεις ήπιους τους τόνους στις όποιες συζητήσεις προκύψουν. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με την οικογένεια, τα προσωπικά και τα ερωτικά σου. Οι αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά σε κάνουν να νιώθεις άγχος. Εμπιστεύσου τις δυνατότητες, το ένστικτο και τον εαυτό σου κυρίως. Άκουσε αυτά που έχει να σου πει ο ερωτικός σύντροφός σου και μάζεψε ό,τι προλαβαίνεις. Αν είσαι μόνη, να ξέρεις ότι κάπου εκεί έξω, κάτι σε περιμένει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις