Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στο Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της σύγκρουσης
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της σύγκρουσης

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Εικόνες που "παγώνουν" το αίμα από το θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Κυριακής, στην Λεωφόρο Παρλαμά.

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Πλάνα που “παγώνουν” το αίμα από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, στην λεωφόρο Παρλαμά στο Ηράκλειο της Κρήτης, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Κάμερα παρακείμενης επιχείρησης κατέγραψε καρέ – καρέ ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που της τοπικής ιστοσελίδας neakriti.gr, το ΙΧ βγαίνει εκτός πορείας, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας και μοιραία συγκρούεται με διερχόμενη μηχανή με αποτέλεσμα ο 50χρονος δικυκλιστής να εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά, χάνοντας τη ζωή του ακαριαία, ενώ τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης και ένα δεύτερο όχημα το οποίο κινείται πίσω από την μηχανή και εμπλέκεται στη σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε. Όπως φαίνεται από το βίντεο-ντοκουμέντο τα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο όχημα σπεύδουν να δουν την κατάσταση της υγείας του 50χρονου, ωστόσο στιγμές αργότερα θα διαπιστώσουν τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Δείτε το βίντεο

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ερέτρια

Σφοδρό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (09-09-2019) στο δρόμο Χαλκίδας – Λεπούρων, στο ύψος της Ερέτριας. Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος, ερχόταν από την Αμάρυνθο όταν ξαφνικά, -και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους-, το όχημα, μάρκας, Suzuki Swift, βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε με σφοδρότητα σε κολόμα της ΔΕΗ, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τον εγκλωβισμό της 38χρονης συνοδηγού, η οποία διέμενε στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της.

Οι πυροσβέστες χρησιμοποιώντας εργαλεία και τροχό κοπής μετάλλων κατάφεραν να κόψουν την πόρτα και να απεγκλωβίσουν την 38χρονη, η οποία μεταφέρθηκε ζωντανή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Ο 39χρονος οδηγός γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις