Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νοσοκομείο Αιγίου διάρρηξη: “Σήκωσαν” το κυλικείο, πάλι
ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Αιγίου διάρρηξη: “Σήκωσαν” το κυλικείο, πάλι

Νοσοκομείο Αιγίου διάρρηξη: Η είδηση θορύβησε τους υπαλλήλους και βέβαια τον επαγγελματία που διαχειρίζεται το κυλικείο που μετρά πλέον απώλειες των εισπράξεών του.

Νοσοκομείο Αιγίου διάρρηξη: Μια περίεργη διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στο Νοσοκομείο Αιγίου, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο κυλικείο αποσπώντας μεγάλη χρηματική λεία που αγγίζει τα 3.000 ευρώ. Η είδηση θορύβησε τους υπαλλήλους και βέβαια τον επαγγελματία που διαχειρίζεται το κυλικείο που μετρά πλέον απώλειες των εισπράξεών του. Επίσης, ανησύχησε και τους νοσηλευόμενους που διατηρούν χρήματα κοντά τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατέγραψε κάθε κίνηση των δραστών οι οποίοι φαίνεται να ήταν πλήρως προετοιμασμένοι, αφού οι ενέργειές τους δημιουργούν την εντύπωση ότι γνώρισαν πολύ καλά το σημείο στο οποίο ενεργούσαν.

Νοσοκομείο Αιγίου διάρρηξη: Διήρκεσε μόλις 3 λεπτά

Οι τρεις δράστες μπήκαν στο χώρο είτε από την κεντρική πύλη, είτε από την πίσω είσοδο και φαίνεται να κινήθηκαν κατευθείαν στο υπόγειο του κτιρίου. Μέσα σε μόλις τρία λεπτά, έσπασαν σιδεροκατασκευή ασφάλειας και πόρτα με υαλοπίνακα, παίρνοντας ανενόχλητοι εισπράξεις ύψους 3.000 ευρώ. Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και πλέον οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να φτάσει στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών.

Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια που το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) μπαίνει στο στόχαστρο διαρρηκτών, γεγονός που γεννά ερωτηματικά για το εάν θα πρέπει να ενισχυθεί η φύλαξη των εγκαταστάσεων. Τίθεται θέμα για το εάν τα άτομα που φυλάσσουν το χώρο είναι αρκετά, δεδομένου ότι πρόκειται για τετραώροφο στην ουσία κτήριο με μεγάλο περιβάλλοντα χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις