Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχαιρίτσας κόρη: Τα ουρλιαχτά της, συγκλόνισαν τους πάντες (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαιρίτσας κόρη: Τα ουρλιαχτά της, συγκλόνισαν τους πάντες (vid)

Μαχαιρίτσας κόρη: Ο αναπάντεχος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε ηλικία 63 ετών από ανακοπή καρδιάς γέμισε με θλίψη την ελληνική μουσική σκηνή στην οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

Μαχαιρίτσας κόρη: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα, ενώ προκάλεσε σοκ στην οικογένειά του. Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, στον Πτελεό Μαγνησίας. Η περιγραφή ενός γείτονα για εκείνες τις δραματικές ώρες, όταν η κόρη του ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια, συγκλονίζει. «Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει «Βοήθεια! Βοήθεια! Βοήθεια! Σώστε με»! Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω «Τι έγινε; Τι συμβαίνει»; Μου λέει «ο πατέρας μου δεν είναι καλά»! Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι και μετά από λίγο βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει πιο νωρίς. Έφυγε άδικα…» αναφέρει.

Από την πλευρά του ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκος Παπανικολάου, είπε πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στα Λεχώνια Βόλου, το Σάββατο, μια ημέρα μετά τη συναυλία που έκανε την Παρασκευή. Ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποκάλυψε παράλληλα, πως μια ημέρα πριν τον θάνατό του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επισκέφτηκε τον τάφο του πατέρα του.

«Μια μέρα μετά τη συναυλία ήρθε στο σπίτι κατά τις 3 το μεσημέρι. Μου είπε πως “άργησα λίγο να έρθω γιατί πέρασα από το μνημείο του πατέρα μου”. Είναι ενταφιασμένος στο Α’ Νεκροταφείο του Βόλου. Πέθανε το 1969. Ο Λαυρέντης ήταν τότε 13 ετών. Ο μπαμπάς του ήταν 36. Με τον πατέρα του Λαυρέντη είμαστε πρώτα ξαδέρφια» είπε, μεταξύ άλλων, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μαχαιρίτσας κόρη: Το τραγούδι που είχε γράψει για εκείνη

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας παντρεύτηκε 40 ετών και η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης του, Μαρία – Κλάρα. Η κόρη του είναι σήμερα, 24 ετών σπούδασε κινηματογράφο στην Αγγλία, όπου ζει μέχρι τώρα. «Είχα πει ότι θέλω να κάνω ένα σπιτικό, να βρω μια γυναίκα που να τη γουστάρω και να με γουστάρει, κάναμε ένα παιδί και αγωνίζομαι γι’ αυτούς. Αν υποθέσεις ότι η μισή μου ζωή είναι το τραγούδι, γιατί η άλλη μισή είναι η κόρη μου, δε θα μπορούσε να μην υπάρχει η αγάπη του κόσμου».

Δεν ήταν μάλιστα, λίγες οι φορές που είχε αφιερώσει διάφορα τραγούδια στη σύζυγό του και την κόρη τους. Ένα από αυτά ήταν το τραγούδι «τόσα χρόνια μία ανάσα».

«Χρωστάω στη γυναίκα μου, στην κόρη μου. Τους το είπα κιόλας με το τραγούδι «τόσα χρόνια μια ανάσα». Αυτό λέει το τραγούδι αυτό. Είναι δύσκολο να πεις ευχαριστώ. Το «ευχαριστώ» δε λέγεται εύκολα» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του στο People. Ενώ σε μια άλλη συνέντευξη είχε αποκαλύψει ποιο τραγούδι έχει γράψει για εκείνη.

Μαχαιρίτσας κόρη: To σκίτσο στο Facebook

Η νεαρή κοπέλα μετά τον θάνατο του μπαμπά της, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ της στο facebook και έβαλε μία φωτογραφία με ένα σκίτσο του πατέρα της, το οποίο φαίνεται να το έχει φτιάξει η ίδια.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 Στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις