Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστείες σε καταστήματα: Αυτός είναι ο ληστής που ξάφριζε φαρμακεία και ζαχαροπλαστεία
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες σε καταστήματα: Αυτός είναι ο ληστής που ξάφριζε φαρμακεία και ζαχαροπλαστεία

Ληστείες σε καταστήματα: Ο κατηγορούμενος συνελήφθη τη στιγμή που μετέβαινε στο Αστυνομικό Τμήμα, για να θεωρήσει το Φύλλο Πορείας της Άδειάς του.

Ληστείες σε καταστήματα: Ένας 44χρονος διέπραττε ληστείες σε φαρμακεία και ζαχαροπλαστεία σε Περιστέρι και Αιγάλεω. Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα και βίντεο που δείχνει τον τρόπο και τη μεθοδολογία δράσης του. Το οπτικοακουστικό υλικό δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομία, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Στο βίντεο φαίνεται ο τρόπος και τη μεθοδολογία δράσης του. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, καταδικασμένος για ληστείες. Συνελήφθη τη στιγμή που μετέβαινε στο Αστυνομικό Τμήμα, για να θεωρήσει το Φύλλο Πορείας της Άδειάς του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον Εγλεντζέ Χρήστο του Ιορδάνη και της Βασιλικής, που έχει γεννηθεί στις 4.8.1975 στη Νίκαια. Ο 44χρονος εισέρχονταν στα καταστήματα είτε μεταμφιεσμένος με περούκα είτε φορώντας καπέλο και γυαλιά και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη προέβαινε σε μικρές συναλλαγές. Στη συνέχεια,, αφού σιγουρευόταν ότι δεν υπάρχει πελάτης στο κατάστημα, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αποσπούσε χρήματα από το ταμείο. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ληστείας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις