Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας αγγλικά: Το παγκόσμιο μήνυμα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται viral
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας αγγλικά: Το παγκόσμιο μήνυμα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται viral

Τσίπρας αγγλικά: Δείτε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απευθύνει «παγκόσμιο» μήνυμα σε «άπταιστα» αγγλικά.

Τσίπρας αγγλικά: Από τη μία, η χώρα παρακολουθούσε έναν αποφασισμένο πρωθυπουργό, να ανακοινώνει μέτρα που ανακουφίζουν μόνο με το άκουσμα τους τους Έλληνες και από την άλλη, ένας αρχηγός κόμματος να ακολουθεί αντιπολιτευτική τακτική που θυμίζει τις κόντρες του 15μελούς, στο Λύκειο. Ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του συνέντευξη ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην «Εφημερίδα των Συντακτών», άφησε την εντύπωση ενός αρχηγού σε πανικό, που δεν γνωρίζει πώς να επιτεθεί στον αντίπαλο.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να εξετάσει το ενδεχόμενο… πρόωρων εκλογών. Τα υπόλοιπα περί «έτοιμων» από τα οποία «τρώει η κυβέρνηση» ή η νέα υπεράσπιση του Παύλου Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ ή ο εκνευρισμός του για την τροπή που παίρνει η Novartis είναι απλώς ενδεικτικά της αμηχανίας του.

Η αποδοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη κυμαίνεται -όπως έδειξαν δύο μετρήσεις- από 62% έως 70%, συμπεριλαμβάνοντας και αξιοσημείωτο ποσοστό πολιτών οι οποίοι μόλις πριν από δύο μήνες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Η κατάργηση του ασύλου, οι αλλαγές στην Παιδεία, τα Εξάρχεια και η αλλαγή πολιτικής στο μεταναστευτικό, που διακρίνει πρόσφυγες και μετανάστες, αποτελούν μερικά παραδείγματα μόνο… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μοιάζει από τώρα, να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Δείτε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απευθύνει «παγκόσμιο» μήνυμα σε «άπταιστα» αγγλικά.

Τι σημαίνει «I wish good success in their job»;

Τσίπρας & αγγλικά: Μια σχέση μίσους

Το “καρφί” του Μητσοτάκη στον Τσίπρα για τα αγγλικά του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις