The Voice of Greece 2019 πότε ξεκινάει: Κριτές και παρουσιαστής “αγνοούνται” στο Φάληρο

LIFESTYLE

The Voice of Greece 2019 πότε ξεκινάει: Κριτές και παρουσιαστής “αγνοούνται” στο Φάληρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

The voice of Greece 2019 πότε ξεκινάει: H αποκάλυψη στην "φωλιά των Κου Κου" για Κωστή Μαραβέγια και Ελένη Φουρέιρα

09.09.2019 | 14:18

The Voice of Greece 2019 πότε ξεκινάει: Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στον αέρα σε ποιους είχε κάνει πρόταση ο ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Τhe Voice. Oπως είπε ο δημοσιογράφος, το κανάλι του Φαλήρου είχε κάνει πρόταση τόσο στον Κωστή Μαραβέγια όσο και στην Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα το κανάλι φαίνεται να έχει κάνει πρόταση και στην Τάμτα για να βρίσκεται στην καρέκλα της επιτροπής.

«Το Voice αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα. Έχουμε τρία ηχηρά όχι, τα οποία δεν διευκολύνουν την παραγωγή να ξεκινήσει γυρίσματα έτσι ώστε το πρότζεκτ να βγει κάποτε στον αέρα. Το πρώτο όχι ήταν του Γιώργου Καπουτζίδη που είχε ανακοινώσει τον Αύγουστο ότι φέτος δεν θα είναι ο παρουσιαστής του σόου.Το δεύτερο και πιο ηχηρό όχι από τον Κωστή Μαραβέγια, στον οποίο πρότειναν να είναι ο παρουσιαστής και υπήρξε συζήτηση στην επιτροπή να είναι η Τάμτα.

Ο ΣΚΑΙ έκανε επίσημη πρόταση και στην Ελένη Φουρέιρα για να είναι αυτή η παρουσιάστρια του Voice, αλλά και αυτή είπε όχι στην πρόταση του ΣΚΑΙ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος. Με τα τρία αυτά όχι στην σειρά, ο ΣΚΑΙ βλέπει να απομακρύνεται το όνειρο της άμεσης παρουσίασης του γνωστού παιχνιδιού τραγουδιού.

 

Exit mobile version