Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλλιμάρμαρο: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για το “Όλοι μαζί μπορούμε”
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιμάρμαρο: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για το “Όλοι μαζί μπορούμε”

Καλλιμάρμαρο: Η συναυλία για τα 55 χρόνια του Έλληνα λαϊκού συνθέτη, που στόχο έχει τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, θα ξεκινήσει στις 21:00 και η Τροχαία θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Καλλιμάρμαρο: Σήμερα πραγματοποιείται στο Καλλιμάρμαρο η συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» που φέτος είναι αφιερωμένη στον Χρήστο Νικολόπουλο. Η συναυλία για τα 55 χρόνια του Έλληνα λαϊκού συνθέτη, που στόχο έχει τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, θα ξεκινήσει στις 21:00 και η Τροχαία θα προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Συγκεκριμένα η Τροχαία θα προχωρήσει σε προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 18:00 έως τη λήξη της εκδήλωσης ως εξής:

  • Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ της Ριζάρη και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Όλοι μαζί μπορούμε συναυλία: Ποιοι καλλιτέχνες θα πάρουν μέρος

Μεταξύ των ονομάτων των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και να ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη είναι οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος.

Όλοι μαζί μπορούμε συναυλία: Παρατείνεται το ωράριο των ΜΜΜ

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (λεωφορεία, τραμ, μετρό), θα παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι θα πάνε στη συναυλία χωρίς το αυτοκίνητό τους.

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρατείνει το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2,4,10, 11 και 550 και η ΣΤΑΣΥ των γραμμών 1,2,3 του μετρό και του τραμ που εξυπηρετεί την περιοχή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, έως την 01:00.

Όλοι μαζί μπορούμε συναυλία: Τιμές εισιτηρίων

Κερκίδες 8 ευρώ και 2 ευρώ για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».
Αρένα 10€ και €2 για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις