Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΣΟΕΕ: Νέα αστυνομική επέμβαση
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΟΕΕ: Νέα αστυνομική επέμβαση

ΑΣΟΕΕ: Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές και κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραία τσιγάρα.

ΑΣΟΕΕ: Απίστευτο. Κάτι λιγότερο από είκοσι τέσσερις ώρες χρειάστηκαν οι οργανωτές της εμπορίας λαθραίων τσιγάρων, που χρησιμοποιούν το προαύλιο της ΑΣΟΕΕ για να διακινήσουν την πραμάτεια τους, για να ξαναστήσουν περίπου το ίδιο σκηνικό, που είχε ξηλώσει η Αστυνομία στην πρώτη της επέμβαση…

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Οι διαφορές, που βρήκε μπροστά της η Αστυνομία στη δεύτερη επιχείρηση ήταν επουσιώδεις. Οι τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές που είχαν συλληφθεί στο προαύλιο το πρωί της Παρασκευής, είχαν αντικατασταθεί από δύο άλλους, που είχαν πάρει τη θέση τους, το πρωί του Σαββάτου! Και ενώ στην πρώτη επιχείρηση είχαν κατασχεθεί 2457 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, στη δεύτερη κατασχέθηκαν 1077 πακέτα.

Η Αστυνομία κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της ότι οι δράσεις αυτές που καλύπτουν όχι μόνο την ΑΣΟΕΕ και τους γύρω δρόμους, αλλά και άλλα καίρια σημεία του κέντρου θα συνεχιστούν, που σημαίνει ότι χρειάζονται πολλά να γίνουν για να πετύχουν οι υπεύθυνοι τα αποτελέσματα που επιδιώκουν. Η νέα επιχείρηση, λοιπόν έγινε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για την αντιμετώπιση της εμπορίας λαθραίων τσιγάρων και της διακίνησης ναρκωτικών.

ΑΣΟΕΕ: Τα έκρυβαν σε χώρους της σχολής

Συνελήφθησαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο άτομα από το Μπαγκλαντές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία έκρυβαν και αυτοί, όπως και οι συλληφθέντες της Παρασκευής, στους χώρους εντός του Πανεπιστημίου. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Προσαγωγές 18 ατόμων

Επίσης, από την οδό Αντωνιάδου, δρόμο που περνά έξω από την ΑΣΟΕΕ, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης 18 άτομα και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις