Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρέβα Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Η γοητευτική ηρεμία και το φιλί στο στόμα
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Η γοητευτική ηρεμία και το φιλί στο στόμα

Μαρέβα Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με τη Μαρέβα πάντα στο πλευρό του.

Μαρέβα Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Μαρέβας στην ΔΕΘ 2019, όπου συνόδευσε τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη.  Κατά την είσοδό τους στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη καταχειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου, που είχε κατακλύσει το συνεδριακό κέντρο, για να παρακολουθήσει την ομιλία του πρωθυπουργού. Η Μαρέβα Μητσοτάκη έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για τη θερμή υποδοχή.

Η εμφάνισή της ήταν κομψή και κατάφερε να «τραβήξει» πάνω της όλα τα βλέμματα, αφού είχε επιλέξει να φορέσει λευκό πουκάμισο και σακάκι, συνδυάζοντάς τα με ένα παντελόνι σε λαδί απόχρωση. Επέλεξε, επίσης, ένα ελαφρύ μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της ήταν ίσια.

Μαρέβα Μητσοτάκη – Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνουν στο Βελλίδειο

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το ζεστό φιλί

Με ένα φιλί στο στόμα εξέφρασε τα συγχαρητήριά της η Μαρέβα Μητσοτάκη στον σύζυγό της μετά το τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου εξήγγειλε νέες φοροελαφρύνσεις, την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς αλληλεγγύης καθώς και προσλήψεις σε πολλούς τομείς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε τα συγχαρητήρια από όσους ήταν στην πρώτη σειρά του συνεδριακού κέντρου, ενώ η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη, επέλεξε να τον συγχαρεί με ένα φιλί στο στόμα.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Φόρεσε ποδιά και άνοιξε φύλλο

H σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της επίσκεψης στην ΔΕΘ, βρέθηκε στο Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων του Αγίου Αντωνίου.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μάλιστα, έβαλε ποδιά και άνοιξε φύλλο με τις γυναίκες του συνεταιρισμού ενώ ανέβασε και το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις