Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΕΘ 2019 Μητσοτάκης: Η έκπληξη της μπάντας του στρατού – Έπαιξε το αγαπημένο του τραγούδι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2019 Μητσοτάκης: Η έκπληξη της μπάντας του στρατού – Έπαιξε το αγαπημένο του τραγούδι

ΔΕΘ 2019 Μητσοτάκης: Ο κ. Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από τις εκλογές, είχε αποκαλύψει ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του.

ΔΕΘ 2019 Μητσοτάκης: Το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήταν ένα από τα πρώτα που επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ 2019. Και εκεί τον περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Εκεί περίμεναν τον πρωθυπουργό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Η μπάντα του στρατού υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό παίζοντας το «Paradise City» των Gun’s N’ Roses. Ο κ. Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από τις εκλογές, είχε αποκαλύψει ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του και πως ήταν ο ήχος κλήσης στο κινητό του.

Η μπάντα του στρατού συνηθίζει να… ροκάρει στη ΔΕΘ. Πέρυσι για παράδειγμα, είχε παίξει το «We will rock you», των Queen. Φέτος, επέλεξαν το «Paradise City».  Στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης πήγε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις