Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Πλήθος κόσμου στο Βελλίδειο

ΕΛΛΑΔΑ

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Πλήθος κόσμου στο Βελλίδειο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Για ένα «όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα», για το οποίο «υπάρχει σχέδιο για το πώς θα το πετύχουμε», θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

07.09.2019 | 20:25

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Κοσμοσυρροή στο Βελλίδειο για να παρακολουθήσει την πρώτη ομιλία που θα δώσει ως πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από τους πρώτους που έφτασαν στο Βελλίδειο ήταν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Το ζευγάρι δεν έκανε καμία δήλωση. Η Τζένη Μπαλατσινού δεν αποχωρίστηκε λεπτό τα γυαλιά ηλίου που φορούσε, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με το στυλ της, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μοβ φόρεμα και λευκό μακρύ σακάκι. Παρόντες φυσικά οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και νυν ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παρών και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και γνωστός εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ευδιάθετος και χαμογελαστός, φορώντας κόκκινη γραβάτα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε νωρίς στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και αφού χαιρέτισε κάποιους από τους παρευρισκόμενους, μπήκε στην αίθουσα. Εκεί είχαν από νωρίς φτάσει πολλοί από όσους θα παρακολουθήσουν την ομιλία Μητσοτάκη.

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Είσοδος Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο για τα εγκαίνια και την ομιλία

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Βίντεο

Exit mobile version