Τάνια Τρύπη – Καζάκος: Η κόρη της ηθοποιού, σε μια υπέροχη φωτογραφία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τάνια Τρύπη – Καζάκος: Η κόρη της ηθοποιού, σε μια υπέροχη φωτογραφία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τάνια Τρύπη - Καζάκος: Η Τζένη Καζακου, εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μαζί του μπορεί.

06.09.2019 | 11:37

Τάνια Τρύπη – Καζάκος: Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τάνια Τρύπη μαζί με την κόρη της Τζένη αλλά και τον πρώην πεθερό της Κώστα Καζάκο. Η πανέμορφη Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, επισκέφθηκε τον παππού της, Κώστα, και τότε απαθανατίστηκε αυτή η συγκινητική οικογενειακή στιγμή! Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Καζάκος έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή του εγγονή, Τζένη, η οποία μάλιστα πήρε το όνομα της μεγάλης ηθοποιού!

Η Τάνια Τρύπη αναρτώντας το τρυφερό στιγμιότυπο, επέλεξε την πιο «ταιριαστή» λεζάντα για να το συνοδεύσει! Συγκεκριμένα η ταλαντούχα ηθοποιός, έγραψε κάτω από την φωτογραφία την λέξη «οικογένεια», δίνοντας στην εικόνα ξεχωριστό νόημα. Ποζάρουν αγκαλιασμένοι ενώ τα χαμογέλα τους λάμπουν από ευτυχία!

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

Μια υπέροχη σχέση

«Τις έκανα πολύ μικρή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, γιατί υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου που προσπαθούν να κάνουν παιδί. Οι αντοχές είναι τελείως διαφορετικές. Πάνω σ΄αυτό το θέμα ούτε η καριέρα έχει σημασία, καθώς όποτε και να τη σταματήσεις, μπορείς να την αρχίσεις πάλι. Δυστυχώς, κάποιες γυναίκες πέφτουν στην παγίδα «μου έτυχε ο τάδε ρόλος» και τα χρόνια περνάνε. Για τη γυναίκα είναι πολύ δεσμευτικό» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Τάνια Τρύπη.

Η 25χρονη Μαρίνα και η 19χρονη, Τζένη, οι δύο κόρες της Τάνιας Τρύπη γνώρισαν από πολύ μικρές τον κόσμο της υποκριτικής και του θεάτρου: έτσι είναι δικαιολογημένη η δίψα τους να τον εξερευνήσουν περισσότερο. Η πρώτη, μετά τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, θέλησε να ασχοληθεί με την θεατρολογία, ενώ η δεύτερη έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. H Μαρίνα Μάρδα είναι κόρη της Τάνιας Τρύπη από τον γάμο της με τον επιχειρηματία και μάνατζερ, Αλέξη Μάρδα που έφυγε από την ζωή το 2017.

Η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Open Tv που θα λέγεται «Το κόκκινο ποτάμι». Μπορεί να χώρισαν, αλλά ήταν γνωστό πως είχαν πάντα πολύ καλές σχέσεις.

Η Τζένη
Η Μαρίνα
Exit mobile version