Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοδώρα Τζάκρη ρούχα: Η αλλόκοτη εμφάνιση σε κανάλι και η ακόμα χειρότερη ατάκα για τον Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδώρα Τζάκρη ρούχα: Η αλλόκοτη εμφάνιση σε κανάλι και η ακόμα χειρότερη ατάκα για τον Τσίπρα

Θεοδώρα Τζάκρη ρούχα: Αν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει σε grande εμφανίσεις και έχει αφήσει εποχή με τις Louboutin γόβες στην Βουλή, αυτή την φορά ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό.

Θεοδώρα Τζάκρη ρούχα: Αν και είναι γνωστή για τις στιλιστικές της επιλογές, η Θεοδώρα Τζάκρη κατάφερε πάλι να γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Στην πραγματικότητα, δεν ξέρει κάποιος τι είναι περισσότερο παράλογο. Το φόρεμα υπερπαραγωγή για μεσημέρι, ή η δήλωσή της; Πριν λίγες ημέρες η τηλεόραση του ONE φιλοξένησε την πολυσυζητημένη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.  Στο στούντιο μαζί με την πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ηταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος της εφημερίδας Τα ΝΕΑ και το θέμα της συζήτησης ήταν τα πρωτογενή πλεονάσματα, μετά την θετική δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ ότι το σημερινό 3,5% είναι υπερβολικό.

Η απάντηση της κ. Τζάκη στο θέμα προκάλεσε το ενδιαφέρον της Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας, που ανέβασε το σχετικό βίντεο στο twitter. Αλλά αυτό που κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η εμφάνιση της Θεοδώρας Τζάκη. Αν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει σε grande εμφανίσεις και έχει αφήσει εποχή με τις Louboutin γόβες στην Βουλή, αυτή την φορά ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό. Αν και μεσημέρι, εμφανίστηκε στο στούντιο με ένα εντυπωσιακό έξωμο, ολόασπρο φόρεμα που άφησε τους πάντες άφωνους.

Το σοβαρότατο επιχείρημα της Τζάκρη

Η απάντηση της κ. Τζάκρη στην ερώτηση του δημοσιογράφου, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την δηλωσή του ότι θα ζητήσει μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων μετά το 2021, γιατί πρέπει πρώτα η χώρα να επανακτήσει την αξιοπιστία της, έκανε επίσης αίσθηση. Τόσο ώστε να γίνει η ανάρτηση από την Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυρία Τζάκρη απάντησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπέβαλε αίτημα για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, γιατί ήξερε ότι δεν θα γίνει δεκτό…Ακριβώς δηλαδή το επιχείρημα του πρωθυπουργού που αντιλαμβάνεται από τις επαφές του με τους εταίρους, ότι πριν πειστούν για την αποφασιστικότητα της νέας κυβέρνησης να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις και να σεβαστεί τις συμφωνίες, δώρα δεν θα κάνουν.

Θεοδώρα Τζάκρη: Ποια είναι, η πολιτική πορεία της

Σπούδασε Νομικά στην Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και άσκησε δικηγορία στα Γιαννιτσά στο διάστημα 1996-2004. Το 1998 εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος του νομού Πέλλας και επανεξελέγη στις εκλογές του 2002. Διετέλεσε Αντινομάρχης Πέλλας αρμόδια σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόσωπος του νομού Πέλλας στο Περιφερειακό Κέντρο Ισότητας και μέλος του Δικτύου Αιρετών Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το 2004 εξελέγη βουλευτής Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ και επανεξελέγη στις εκλογές του 2007, 2009 και 2012. Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 ήταν υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με έδρα τη Θεσσαλονίκη στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009.

Στις 11 Νοεμβρίου 2013 ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης Σαμαρά και διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Το 2014, η Τζάκρη έκανε συζητήσεις με το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ενταχθεί στο κόμμα.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, η Τζάκρη κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό Πέλλης και πήρε μία από τις τρεις έδρες που κατέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ. Επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 ως τον Νοέμβριο του 2016 διετέλεσε υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης.

«Θεοδώρα Τζάκρη, μεγάλη επαναστάτρια!»

Οι ακριβές τσάντες Louis Vuitton, τα ψηλοτάκουνα Louboutin με την κόκκινη σόλα, τα στενά και αποκαλυπτικά ρούχα, είχαν σχολιαστεί πολύ αρνητικά χρόνια τώρα από τους χρήστες στα social media. Κυρίως, μετά την απόφαση της κ. Τζάκρη να καταψηφίσει την κυβέρνηση και να εκδώσει μια άκρως αντιμνημονιακή ανακοίνωση.

Όταν παρευρέθηκε για να καταθέσει στεφάνι, στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στην πόλη της Έδεσσας, εμφανίστηκε με το στεφάνι στο ένα χέρι και στο άλλο την τσάντα Louis Vuitton, ενώ σχόλια προκάλεσε και το ατυχές κόκκινο συνολάκι που φορούσε εκείνη την ημέρα.

Ως υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε στον γάμο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Αηδόνη με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel, η οποία δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή, για να διανεμηθεί στις ανά τον κόσμο μπουτίκ , αλλά κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό (24 κομμάτια) και κοστίζει 6.000 δολάρια.

Τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι συνολικά η εμφάνιση της «σταρ» υφυπουργού, στον γάμο του συναδέλφου της, ξεπερνούσε συνολικά τα 10.000 ευρώ, αφού στο σύνολο είχε προστεθεί τσάντα Valentino αξίας 2.000 ευρώ.

Αίσθηση προκάλεσε και παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, σύμφωνα με το οποίο σε ταξίδι που πραγματοποίησε στο νομό της, η Θεοδώρα Τζάκρη, χρησιμοποίησε την αίθουσα VIP του αεροδρομίου και στη συνέχεια επικαλέστηκε δεκαοκτώ διαφορετικές διατάξεις του νόμου, για την πληρωμή των καφέδων της από το τμήμα προμηθειών του υπουργείου Εσωτερικών.

Ψήφιζε τα Μνημόνια επί Παπανδρέου

Η Θεοδώρα Τζάκρη στήριξε με φανατισμό τον Γιώργο Παπανδρέου στην μάχη της ηγεσίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ανταμείφθηκε αφού, ο τότε Πρωθυπουργός, την έχρισε υφυπουργό Εσωτερικών στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο το 2009, αφήνοντας στον πάγκο πιο έμπειρα στελέχη. Στήριξε με ενθουσιασμό τα δύο Μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων και ψήφισε και το προηγούμενο Μεσοπρόθεσμο.

Γρήγορα δημιούργησε προβλήματα στη συνεργασία της με τον τότε υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα.
Από την θητεία της στο υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν μείνει και πολλά. Έγινε πανελλαδικά γνωστή όταν η εφημερίδα Αποκαλύψεις έγραψε ότι προσέλαβε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας, στην εκλογική της περιφέρεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας. Η εφημερίδα δημοσίευσε την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς έως ξαδέλφια. Η ίδια καταδίκασε το δημοσίευμα και απέρριψε τις κατηγορίες.

Θεοδώρα Τζάκρη: Αυτοί που κυβέρνησαν δεκαετίες έφεραν δάκρυα στον ελληνικό λαό
Θεοδώρα Τζάκρη: Δεν είχε ιδέα για τη δικογραφία που αφορούσε στη Novartis, αλλά… κατηγορούσε!
Θεοδώρα Τζάκρη: Το 2018 χόρευε Σκοπιανά τραγούδια για «Ενωμένη Μακεδονία»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις