Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Τρία κατάγματα στην πλάτη – Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση 

ΚΟΣΜΟΣ

Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Τρία κατάγματα στην πλάτη – Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Σύμφωνα με το TMZ η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη από τους γιατρούς, αλλά ο Χαρτ υποφέρει από τους πόνους.

06.09.2019 | 11:41

Κέβιν Χαρτ τροχαίο: Σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθούν τα τρία κατάγματα που υπέστη στην πλάτη του υποβλήθηκε ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ως συνεπιβάτης ΙΧ την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με το TMZ η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη από τους γιατρούς, αλλά ο Χαρτ υποφέρει από τους πόνους.

Ένα από τα σημεία στα οποία τραυματίστηκε ο Χαρτ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο βάδισμα, αλλά οι γιατροί του αφροαμερικανού ηθοποιού εκτιμούν ότι θα αναρρώσει πλήρως. Φίλος του Χαρτ που ενημέρωσε την αστυνομία την Κυριακή φέρεται να είπε ότι ο κωμικός ηθοποιός δεν μπορούσε να κουνηθεί μετά το τροχαίο.

Η κλήση στο 911, τη γραμμή έκτακτης ανάγκης των ΗΠΑ

Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνεπιβάτης σε μια Plymouth Barracuda του 1970 που βγήκε από το δρόμο και κύλισε σε μια πλαγιά στους λόφους πάνω από το Μαλιμπού με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε εκτός ελέγχου την στιγμή που έμπαινε σε μια κεντρική λεωφόρο.

Ο Χαρτ πριν το ατύχημα είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα σε δύο ταινίες όπου πρωταγωνιστεί, στο “Fatherhood” και το “Jumanji: The Next Level”. Πάντως, σύμφωνα με τις αρχές, το ατύχημα δεν προκλήθηκε από κατανάλωση αλκοόλ. Η έρευνα για τα αίτια του τροχαίου συνεχίζεται από την αστυνομία.

 

Exit mobile version