Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δικηγόρος Πετσίτη ληστεία: Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο του Ανδρικόπουλου
ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος Πετσίτη ληστεία: Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο του Ανδρικόπουλου

Δικηγόρος Πετσίτη ληστεία: Οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο γραφείο και να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα, και στο οποίο υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Δικηγόρος Πετσίτη ληστεία:Έρευνα για τη ληστεία στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου Νίκου Ανδρικόπουλου, ο οποίος απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα λόγω της συνεργασίας του με τον «φίλο» του Νίκου Παππά και του Αλέξη Τσίπρα, Μανώλη Πετσίτη, πραγματοποιεί η αστυνομία. Η ληστεία σημειώθηκε στα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας στο Κολωνάκι, επί των οδών Φειδιππίδου και Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο γραφείο και να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα, και στο οποίο υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με το reader.gr, οι δράστες κατάφεραν να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου και το άνοιξαν. Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρικόπουλου αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη το πρωί της Δευτέρας. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ενώ έχουν ξεκινήσει την επεξεργασία υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Φωτο: Ο Πετσίτης με τον Ανδρικόπουλο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις