Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / PAOK TV: Κέρδη που ζαλίζουν – “Γέμισαν” τα ταμεία από τα παιχνίδια με Σλόβαν και Πανιώνιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

PAOK TV: Κέρδη που ζαλίζουν – “Γέμισαν” τα ταμεία από τα παιχνίδια με Σλόβαν και Πανιώνιο

PAOK TV: Με το PAOK TV, άπαντες απολαμβάνουν μια άριστη τηλεοπτική παραγωγή με εξαιρετική εικόνα και ήχο.

PAOK TV: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το πείραμα του ΠΑΟΚ να εισβάλλει στα τηλεοπτικά δρώμενα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και πολλή… μπαλίτσα στους φίλους αλλά και μη. Το εγχείρημα που ακούει στο όνομα PAOK ΤV, δεν έφερε μόνο την επανάσταση στη μικρή οθόνη, αλλά και πολλές χιλιάδες ευρώ. Η επιτυχία του εγχειρήματος φάνηκε με το “καλημέρα” σας. Στις 25 Αυγούστου, εκτός από την πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ πρεμιέρα έκανε στην Τούμπα και το PAOK TV που μετέδωσε αποκλειστικά και ζωντανά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό μέσα από την πλατφόρμα του.

Τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν εντυπωσιακά. Οι συνδρομητές ξεπέρασαν τους 45.000. Στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόνο από τα παιχνίδια με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο, μπήκαν 500.000 ευρώ, νούμερο… εκκωφαντικό. Η απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου, μοιάζει να είναι ειλημμένη, με το PAOK TV να μονιμοποιείται και ήδη το εμπορικό τμήμα της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ, εξετάζει όλα τα διαθέσιμα πακέτα που θα βγουν προς πώληση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

PAOK TV: Το μεγάλο ρίσκο

Το πρωτοποριακό αυτό βήμα δεν ήταν ωστόσο στρωμένο με ροδοπέταλα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνώριζαν καλά πως πρόκειται για μεγάλο ρίσκο, ήταν όμως σίγουροι για ένα πράγμα. Ήθελαν να αλλάξουν με κάθε τρόπο την ιστορία των τηλεοπτικών δεδομένων της χώρας και να επιχειρήσουν κάτι που κανείς δεν τόλμησε σε μία τόσο δύσκολη εποχή.

Σίγουρα, η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ανυπολόγιστη κι σκεφτεί κανείς πως με εξαίρεση το κρίσιμο παιχνίδι με την Σλόβαν, τα άλλα δύο δεν ήταν και τα πλέον εμπορικά, τότε μπορεί να υποψιαστεί αυτό που έρχεται. Από φέτος, τα ντέρμπι θα είναι πολύ περισσότερα στο πρωτάθλημα της Super League και έτσι τα έσοδα από τις συνδρομές του PAOK ΤV αναμένεται να εκτοξευθούν σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα.

PAOK TV: Έρχεται… θύελλα!

Με εξαίρεση τα αναμενόμενα μικρά προβλήματα που υπήρχαν στην πρεμιέρα του PAOK TV – και επιλύθηκαν άμεσα – όλοι απολαμβάνουν μια άριστη τηλεοπτική παραγωγή με εξαιρετική εικόνα και ήχο.

Η μετάδοση του πρώτου επαγγελματικού αγώνα πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας με το σύστημα του pay per view είναι πλέον γεγονός. Ο ΠΑΟΚ πήρε το ρίσκο και ανταποκρίθηκε επιτυχώς στις προσδοκίες μιας ζωντανής μετάδοσης με ευρωπαϊκά πρότυπα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις