Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάνις Τίμα σύζυγος: Ξεκατίνιασμα στο Instagram – “Με απάτησες με τη σκύλα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάνις Τίμα σύζυγος: Ξεκατίνιασμα στο Instagram – “Με απάτησες με τη σκύλα”

Γιάνις Τίμα σύζυγος: Φοβερό «ξεκατίνιασμα» του πρώην ερυθρόλευκου Γιάνις Τίμα με τη γυναίκα του στο Instagram, που έβγαλε τα "άπλυτά" του στη φόρα.

Γιάνις Τίμα σύζυγος: Ο Γιάνις Τίμα, πρώην παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, μετάνοιωσε πικρά την ώρα που έκανε μια ανάρτηση στο Instagram. Ο Τίμα δημοσίευσε στο προφίλ του μια κενή, άσπρη εικόνα και έγραψε: «Έχει περάσει πάνω από μισός χρόνος που χώρισα με την μητέρα του γιου μου και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Σήμερα, άρχισα μια νέα φάση στη ζωή μου και το πιο σημαντικό για μένα είναι να φροντίζω τον αγαπημένο μου γιο, Κρίστιαν».

Η Σάνα Τίμα, δεν κρατήθηκε και πέρασε στην αντεπίθεση. Η Σάνα, εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Λετονό, λέγοντας πως την κεράτωνε όσο ήταν παντρεμένοι, ότι τις κλείδωσε τους λογαριασμούς, ενώ από το στόχαστρό της δεν ξέφυγε ούτε η νέα σύντροφος του πρώην, πλέον άνδρα της.

«Μόλις έμαθα από τον άντρα μου πως χωρίσαμε πριν από μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Ήξερα πως τότε άρχισες να με απατάς. Και μετά, το καλοκαίρι, μου είπες ότι θέλεις να σώσεις την οικογένειά μας. Ενδιαφέροντα νέα. Και φροντίδα για σένα σημαίνει να μπλοκάρεις τις πιστωτικές της μητέρας του γιου σου, για να μην έχει καθόλου χρήματα και να λες σε εκείνη, που έχει τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή, το γιο σου, να φύγει από το σπίτι σας και να ζήσει στους δρόμους. Ή εναλλακτικά να υπογράψει γρήγορα τα χαρτιά, για να είσαι ελεύθερος για τη νέα σου γυναίκα, η οποία λέει ότι δεν βγαίνει με παντρεμένους. Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η σκύλα, με τα τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Και ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος άντρας για εκείνη τώρα. Το παρατράβηξες».

Μετά από αυτό, ο Τίμα έσβησε όλα τα σχόλιά του από την ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/B1L8dAfpDAa/

Γιάνις Τίμα: Τραγουδίστρια το νέο «αμόρε»

Όσον αφορά την γυναίκα που έγινε αιτία να χωρίσει το ζευγάρι, αυτή είναι μια Ουκρανή τραγουδίστρια. Ο λόγος για την Άννα Σεντόκοβα, η οποία φέρεται να μπήκε στη μέση και να έφερε τον χωρισμό του ζευγαριού. Πρόσφατα φωτογράφος την απαθανάτισε μαζί του και οι φήμες «φούντωσαν», φτάνοντας στα αυτιά της Σάνα Τίμα.

View this post on Instagram

Есть такая штука «осознанное потребление», когда ты допустим не ешь все подряд и всегда, а только когда ты по настоящему хочешь есть. Точно так же ты не скупаешь в магазине все подряд , а покупаешь одну вещь, но качественную. А может быть точно так же с чувствами? Может, нам нужно намного меньше, чем мы жадно желаем ? Может, иногда стоит взять паузу и немного проголодаться перед тем, как прыгать из отношения в отношения и в этой паузе ничего нет плохого? А ещё, я собой недовольна, что у меня больше 1000 людей, за которыми я слежу тут, но ведь реально я вижу всего человек 100 , а важны для меня 10 , так зачем же мне эти 900? Как у вас с этим?

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις