Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρωτογενή πλεονάσματα Μητσοτάκης: Παπαδημητρίου – Παππάς, αρπάχτηκαν στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτογενή πλεονάσματα Μητσοτάκης: Παπαδημητρίου – Παππάς, αρπάχτηκαν στο Twitter

Πρωτογενή πλεονάσματα Μητσοτάκης: «Κόντρα» στο Twitter είχαν ο Νίκος Παππάς και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με θέμα τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Πρωτογενή πλεονάσματα Μητσοτάκης: Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα στον ΣΥΡΙΖΑ πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη μόνο καλά δείγματα δίνει μέχρι τώρα. Τα υψηλά πλεονάσματα που επέβαλαν οι δανειστές στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μειωθούν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, από το 2021. Το πράσινο φως έδωσε ήδη η νέα επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Η ικανοποίηση στο Μαξίμου είναι μεγάλη, όμως προς… Κουμουνδούρου μεριά, τα νεύρα ξεχειλίζουν.

Η πιθανότητα να μειωθούν τα πλεονάσματα τσαντίζει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία συνεχώς απολογούνται ή επιτίθενται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς ανήρτησε πίνακα για να αποδείξει ότι ο κ. Μητσοτάκης ίσως μειώσει τα υψηλά πλεονάσματα, αλλά θα υποκύψει σε προαπαιτούμενα. Μια προσπάθεια για να μειωθεί η επιτυχία της κυβέρνησης και να δικαιολογηθεί η τακτική της προηγούμενης, λόγω υψηλών πλεονασμάτων.

Στα επιχειρήματα Παππά απάντησε στο Twitter ο πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, με στοιχεία.
Ωστόσο, οι αριθμοί και τα γεγονότα δεν πτοούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο Σωκράτης Φάμελλος δείχνει ενθουσιασμένος με την ανάρτηση του Νίκου Παππά.

Δείτε τα σχόλια:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις