Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άκης Πετρετζίκης BBC: Η καριέρα του απογειώνεται
LIFESTYLE

Άκης Πετρετζίκης BBC: Η καριέρα του απογειώνεται

Άκης Πετρετζίκης BBC: Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ο πρώτος Ελληνας MasterChef και όπως αποδείχθηκε ο τίτλος δεν του δόθηκε τυχαία.

Άκης Πετρετζίκης BBC: Με αργά αλλά σταθερά βήματα, ο Άκης Πετρετζίκης κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους σεφ και να μπει σε κάθε σπίτι χάρη στις νόστιμες συνταγές του. Εκτός από τηλεοπτική παρουσία και βιβλία μαγειρικής, ο σεφ έχει δύο δικά του café-bistro, το Kitchen Lab, όπου έχουν γίνει στέκι σε Αγία Παρασκευή και Γλυφάδα, με φρεσκοψημένα κέικ και ολόφρεσκα σάντουιτς αλλά και το μπεργκεράδικο Burger AP, αλλάζοντας τα δεδομένα του street food.

Η καριέρα του Άκη Πετρετζίκη εκτοξεύτηκε και ο σεφ βρίσκεται στα καλύτερα του. Μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές, ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One. Πρόκειται για μια εκπομπή που είχε παρουσιάσει και ο ίδιος στον Alpha και είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση με τον τίτλο «Στην κουζίνα ολοταχώς» με τον Ηλία Μαμαλάκη.

«Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Θα πάρω μέρος στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One!», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης. Φυσικά, οι ακόλουθοί του τού έδωσαν συγχαρητήρια, γράφοντας πως το αξίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις