Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιβάνκα Τραμπ ρούχα: Το Twitter γελάει με το πράσινο φόρεμα, ίδιο με λάχανο
ΚΟΣΜΟΣ

Ιβάνκα Τραμπ ρούχα: Το Twitter γελάει με το πράσινο φόρεμα, ίδιο με λάχανο

Ιβάνκα Τραμπ ρούχα: Η Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε στη Νότια Αμερική, στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ για την ενίσχυση της θέσης των γυναικών, αλλά εκείνο που έκλεψε την παράσταση ήταν το φόρεμα.

Ιβάνκα Τραμπ ρούχα: Ακόμα γελάει το Twittet με την αμήχανη στιγμή της αγαπημένης κόρης του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ. Κατά την επίσημη επίσκεψη της στην Κολομβία, η αδυναμία του Τραμπ εμφανίστηκε με νέο look, καθώς έκοψε καρέ τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Κατά τη συνάντησή της με την αντιπρόεδρο της χώρας, Marta Lucia Ramirez και τον υπουργό άμυνας, Guillermo Botero στην Μπογκοτά, η Ιβάνκα Τραμπ εμφανίστηκε φορώντας ένα πράσινο φόρεμα, δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας Johanna Ortiz, που κοστίζει 1.650 δολάρια.

Όπως φάνηκε όμως, δεν ήταν και η πιο κατάλληλη επιλογή, καθώς την ώρα που φυσούσε, ο αέρας κουνούσε τα τεράστια μανίκια του με αποτέλεσμα να την κάνει να μοιάζει ότι φοράει κάτι που μοιάζει με λάχανο.

Ιβάνκα Τραμπ ρούχα: Το twitter «πήρε φωτιά» με το φόρεμα

Φυσικά, το twitter οργίασε και άρχισε να την τρολάρει. Αμέσως δημιουργήθηκαν διάφορα memes, απόλυτα ξεκαρδιστικά.

«Φοράει αυτό το φόρεμα έπειτα από τις οδηγίες του γιατρού της για να σταματήσει να δαγκώνει τα μπράτσα της», είναι ένα από τα καυστικά σχόλια. «Όταν ο στυλίστας σου είναι και κηπουρός», έγραψε ένας άλλος, ενώ κάποιοι την παρομοίασαν με δέντρο και με τρομακτικά ζώα. «Γιατί τα χέρια της Ιβάνκα Τραμπ φοράνε τον κώνο της ντροπής;», αναρωτιέται ένας άλλος.

«Οι έλικες γύρω από τα χέρια της άρχισαν να επιβραδύνουν και η Ιβάνκα κατέβηκε από τον ιπτάμενο δίσκο. Μαλακά, προσγειώθηκε στην επιφάνεια του πλανήτη. “Ώστε αυτή είναι η Γη”, σκέφτηκε. “Θα γίνει δική μου”, είπε με τη γλώσσα της που έμοιαζε με σαύρας, να σκίζει στα μάγουλά της», ήταν επίσης ένα από τα ευφάνταστα tweets.

https://twitter.com/Rob184rob/status/1169042707697799169?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1169042707697799169&ref_url=https%3A%2F%2Fsputniknews.gr%2Fkosmos%2F201909044440624-forema-ivanka-tramp-manikia-aeras%2F

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιβάνκα Τραμπ, πέφτει «θύμα» του Twitter, καθώς πριν από λίγο καιρό είχαν δημιουργηθεί απίστευτα memes με την ίδια, με αφορμή την κίνησή της να μπει… σφήνα στη συζήτηση που είχαν ηγέτες από διάφορες χώρες στη Σύνοδο Κορυφής των G20 στην Ιαπωνία.

Τότε, η Κριστίν Λαγκάρντ, της έριξε ένα επικριτικό βλέμμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις