Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ντελίβερι Μαξίμου: Τι παραγγέλνουν επί Μητσοτάκη, τι επέλεγαν επί Τσίπρα
ΕΛΛΑΔΑ

Ντελίβερι Μαξίμου: Τι παραγγέλνουν επί Μητσοτάκη, τι επέλεγαν επί Τσίπρα

Ντελίβερι Μαξίμου: Τις… αποκαλύψεις για το τι τρώει ο νέος ένοικος του Μαξίμου, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει η στήλη «Βηματοδότης».

Ντελίβερι Μαξίμου: «Τόσες ώρες στο Μαξίμου, δεν πεινάνε; Δεν τρώνε;», είναι η απορία που μεταφέρει ο «Βηματοδότης» και εξηγεί ποιες είναι οι νέες συνήθειες στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Έμαθα λοιπόν ότι τα ντελίβερι πήραν φωτιά το τελευταίο διάστημα στο πρωθυπουργικό μέγαρο. Πάνε κι έρχονται και τα φαγητά μπαίνουν από την πίσω πόρτα. Οι περισσότεροι προτιμούν τις… “Όρνιθες” στο Κολωνάκι για κοτόπουλο στη σούβλα και για μπιφτέκια από κοτόπουλο. Επέλεξαν τις “Όρνιθες” γιατί βρήκαν την ονομασία αυτού του μαγαζιού κάπως πιο κουλτουριάρικη. Άλλωστε, όπως μου είπαν, θυμίζει και τους… Όρνιθες του Αριστοφάνη (λέμε τώρα)».

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «αποφεύγει τα μεσημεριανά γεύματα ή, για να ακριβολογήσω, τρώει πολύ ελαφριά και προτιμά να τρώει το βράδυ με την οικογένειά του. Αν χρειαστεί να γευματίσει, θα προτιμήσει ψάρι, όχι όπως ο προηγούμενος ένοικος του Μαξίμου που προτιμούσε τα… κοντοσούβλια. Τα έφερναν οι ντελιβεράδες στο Μαξίμου από την ταβέρνα “Νικήτας” στου Ψυρρή. Αλλά η προτίμηση του κ. Τσίπρα στα κοντοσούβλια ήταν εμφανής. Στα Τζουμέρκα όπου πήγε φωτογραφήθηκε με καμάρι δίπλα από ένα κοντοσούβλι και έδωσε τη φωτογραφία αυτή στη δημοσιότητα», αναφέρει η στήλη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γνωστό πως προσέχει ιδιαίτερα την διατροφή του, δεν πίνει, δεν καπνίζει και γυμνάζεται.

Ο Τσίπρας το 2013
Δείτε ακόμη: 

«Μπίχλα από τσιγάρο και κλειδωμένες πόρτες” – Η απάντηση της Δούση για την κατάσταση στο Μέγαρο Μαξίμου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις