Φωτιά σε πολυκατοικία: Γέμισε καπνούς το κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε πολυκατοικία: Γέμισε καπνούς το κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φωτιά σε πολυκατοικία: Εδώ και ώρες συνεχίζεται η μάχη με την φωτιά που δίνουν οι πυροσβέστες σε πολυκατοικία της Αθήνας, στην συμβολή των οδών Αριστοφάνους και Μενάνδρου.

05.09.2019 | 05:21

Φωτιά σε πολυκατοικία: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης, στις 20:39, σε τριώροφη πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Στο ισόγειο βρίσκεται κινέζικο μαγαζί, ενώ οι τρεις όροφοι είναι αποθήκες. Το κτίριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστοφάνους και Μενάνδρου στην Αθήνα. Δεν υπάρχει κανένας απεγκλωβισμός, ωστόσο η επιχείρηση κατάσβεσης δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι στο χώρο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά.

Επί τόπου κάνουν κατάσβεση της φωτιάς 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους. Η φωτιά ξέσπασε πιθανότατα από λάμπα πετρελαίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ένας αλλοδαπός, που πιθανόν να βρισκόταν έξω από το κτίριο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, υπέστη ελαφρά εγκαύματα και παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Για την διευκόλυνση των πυροσβεστών η τροχαία αποκλείστηκε για κάποια ώρα η οδός Ευρυπίδου από το ύψος της Επίκουρου, η πλατεία Ελευθερίας από την Πειραιώς και η οδός Κορίνης από την συμβολή της με την οδό Σαπφούς.

Φωτιά σε πολυκατοικία: Δείτε βίντεο

Γύρω στις 3 μετά τα μεσάνυχτα, οι πυροσβέστες εξακολουθούσαν να δίνουν μάχη με τις φλόγες, ενώ βασικό τους μέλημα ήταν να μην κινδυνεύουν άλλα κτίρια, καθώς το συγκεκριμένο είχε υποστεί ήδη τεράστιες ζημιές. Λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική έθεσε υπό έλεγχο την πυρκαγιά και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα εντός του κτιρίου.

Φωτιά σε πολυκατοικία: Το tweet της Πυροσβεστικής
Exit mobile version