Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημοσιογράφος – τούμπα: Αναστάτωση στο πάνελ του ΑΝΤ1 – “Χάθηκε” ξαφνικά ο Στρατάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσιογράφος – τούμπα: Αναστάτωση στο πάνελ του ΑΝΤ1 – “Χάθηκε” ξαφνικά ο Στρατάκης

Δημοσιογράφος - τούμπα: Οι παρουσιαστές καθησύχασαν το κοινό πως "όλα είναι καλά" και πως έχουν πάθει και εκείνοι κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Δημοσιογράφος – τούμπα: Ένα απρόοπτο περιστατικό το οποίο παρά την αρχική αγωνία ολοκληρώθηκε με πολύ γέλιο σημειώθηκε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν καλεσμένος δημοσιογράφος έπεσε από την καρέκλα του και χάθηκε από τις κάμερες. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 και θύμα-πρωταγωνιστής ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα πλεονάσματα, μετά και τα όσα ανέφερε χθες η Κριστίν Λαγκάρντ,ξαφνικά ο κ.Στρατάκης έπεσε από την καρέκλα του και χάθηκε από τις κάμερες με τους συναδέλφους του να κοιτούν έντρομοι. Μετά τον αρχικό πανικό πάντως ήρθαν τα χαμόγελα για την άτυχη στιγμή on air του δημοσιογράφου. Η στιγμή που ο Γιάννης Στρατάκης «εξαφανίζεται» από τις κάμερες.

Όταν ο Αρόγιο, είχε στο μυαλό του τη… σέλφι

Ο Ρέιμοντ Αρόγιο, δημοσιογράφος του Fox News, έπεσε από την καρέκλά του την περασμένη χρονιά ενώ προσπαθούσε να βγάλει σέλφι κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής. Ο Αρόγιο καλεσμένος στην εκπομπή «The Ingraham Angle» πόζαρε με ένα μπουκάλι αναψυκτικού στο χέρι ενώ στην προσπάθεια του να τραβήξει την ιδανική φωτογραφία μάλλον μετακινήθηκε πολύ πίσω με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα.

Η παρουσιάστρια, συνέχισε απτόητη την δουλειά της και μάλιστα πέρασε στο επόμενο θέμα της ειδησεογραφίας. Ζήτησε φυσικά από τους υπαλλήλους που εργάζονταν στο κανάλι να εξετάσουν τον καλεσμένο. Φυσικά, οι εικόνες της πτώσης έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες.

Επική τούμπα για δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια γυρίσματος τον Αύγουστο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις