Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θέμης Αδαμαντίδης συνέντευξη: Η εξομολόγηση του λαϊκού τραγουδιστή
LIFESTYLE

Θέμης Αδαμαντίδης συνέντευξη: Η εξομολόγηση του λαϊκού τραγουδιστή

Θέμης Αδαμαντίδης συνέντευξη: Ο γνωστός τραγουδιστής, σε δηλώσεις που έκανε στο People, ανέφερε πως από τα 10 του άρχισε να τραγουδά.

Θέμης Αδαμαντίδης συνέντευξη: Για την απόφασή του να αφήσει το σχολείο και θα αφοσιωθεί στο τραγούδι από μικρή ηλικία, μίλησε σε συνέντευξή του ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, σε δηλώσεις που έκανε στο People, ανέφερε πως από τα 10 του άρχισε να τραγουδά. Μάλιστα, οι γονείς του τον τιμωρούσαν, αλλά αυτός είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι και γι’ αυτό άφησε και το σχολείο.

«Στα 10 μου τραγουδούσα συνέχεια στο σπίτι. Τους ζάλιζα τόσο πολύ, που καμιά φορά μου έκαναν παρατήρηση και αναγκαζόμουν να βγαίνω εκτός σπιτιού σε σημεία μοναχικά που δεν ακουγόμουν και να τραγουδάω. Τότε πίστεψα ότι θα γίνω τραγουδιστής και πως δεν θέλω να ασχοληθώ με κανένα άλλο επάγγελμα», είπε αρχικά ο Αδαμαντίδης, ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, είχα δυσκολία συγκέντρωσης γιατί στο μυαλό μου είχα συνέχεια το τραγούδι. Άκουγα το μάθημα και παράλληλα σκεφτόμουν τραγούδια. Στα μαθηματικά για παράδειγμα, έβρισκα τη λύση. Όχι, όμως, με τον τρόπο που έπρεπε, αλλά με δικούς μου υπολογισμούς. Εκεί συνειδητοποίησα πως δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ο στόχος μου ήταν το τραγούδι. Δεν τελείωσα το σχολείο. Πήγα μέχρι τη Γ’ Γυμνασίου, δεν έβγαλα το Λύκειο», συμπλήρωσε.

Ο ξυλοδαρμός του

Μέσα στο καλοκαίρι, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους που του είχαν στήσει καρτέρι. Αφού τον χτύπησαν τον άφησαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου στην Καλλιθέα, με σπασμένη μύτη και «κατεβασμένο» πρόσωπο. Τότε είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ο ξυλοδαρμός “δικαιολογήθηκε” από το γεγονός ότι ο Θ.Αδαμαντίδης είχε πάρει λεφτά από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας. Όπως είχε πει τότε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή.

Η υπόθεση αυτή είχε ταλαιπωρήσει τον τραγουδιστή μήνες. «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα», είχε δηλώσει τότε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο τραγουδιστής είχε καταθέσει μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας.

Τι είχε πει ο Θέμης Αδαμαντίδης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις