Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική Μπάσκετ: Άγριο «κράξιμο» του δημοσιογράφου Μπιλ Σίμονς στον Σκουρτόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Μπάσκετ: Άγριο «κράξιμο» του δημοσιογράφου Μπιλ Σίμονς στον Σκουρτόπουλο

Εθνική Μπάσκετ: Με 5,9 εκατομμύρια ακόλουθους στο twitter ο Αμερικανός δημοσιογράφος Μπιλ Σίμονς πέρασε... πριονοκορδέλα τον προπονητή της Εθνικής μπάσκετ

Εθνική Μπάσκετ: Μετά την ήττα ο πρώτος που φταίει γι’ αυτήν, όχι μόνο στην Ελλάδα, είναι ο προπονητής. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε σχετικά καλή αντιμετώπιση από τα μίντια στη χώρα μας (δεν ισχύει το ίδιο με τα social) αλλά όχι και από τους Αμερικανούς, που εξάντλησαν όλη την αυστηρότητά τους απέναντι στον ομοσπονδιακό μας προπονητή. Βλέπετε έχουν μεγάλη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» μάλιστα θεωρούν ότι είναι… δικό τους «προϊόν», οπότε κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον MVP της περασμένης σεζόν στο ΝΒΑ. Ο 50χρονος ρεπόρτερ του ΗΒΟ και του Ringer, Μπιλ Σίμονς, που έχει στο Twitter 5,9 εκατομμύρια ακόλουθους, θέλησε να κάνει τη δική του κριτική για το ματς με τη Βραζιλία. Και πέρασε γενεές 14 τον Θανάση Σκουρτόπουλο για τις επιλογές του.

Για… ντόπινγκ ο κόουτς, «κάποιος τυχαίος» ο Πρίντεζης

Το πρόβλημα του Σίμονς ήταν αφενός ότι ο Αντετοκούνμπο δεν πήρε καθόλου την μπάλα στο τέλος, με συνέπεια να αναρωτηθεί αν έπρεπε να γίνει έλεγχος… ντόπινγκ στον Ελληνα προπονητή για όσα έπραξε στο τελευταίο λεπτό. Επιπλέον, αποκάλεσε τον Γιώργο Πρίντεζη, που ήταν πρώτος σκόρερ της Εθνικής κόντρα στη «σελεσά» ως «κάποιον τυχαίο».

Πιο αναλυτικά ο Σίμονς έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

– «Η Ελλάδα είναι στο -5 με 70” να μένουν και μετά το τάιμ άουτ ο Γιάννης δεν ακουμπάει ποτέ την μπάλα».

– «Η Ελλάδα είναι στο -3 και ισοφαρίζει το ματς όταν κάποιος τυχαίος μένει ανενόχλητος και βάζει τρίποντο. Αυτό το ματς είναι απίστευτο».

– «Μπαρμπόσα/Βαρεζάο screen and roll και floater του Βαρεζάο. Ανυπομονώ να δω τους Λέικερς να τους υπογράφουν και τους δύο. Στο +2 η Βραζιλία, έμειναν 14”. Θα είναι απίστευτο να μην αγγίξει ξανά την μπάλα ο Γιάννης».

– «Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι Έλληνες ρίσκαραν μία άλεϊ ουπ πάσα για τον Γιάννη και εκείνος μετά αποβλήθηκε με φάουλ. Μπορούμε να κάνουμε έλεγχο ντόπινγκ στον προπονητή της Ελλάδας μετά το ματς; Γιατί δεν έδωσαν απλά την μπάλα στον Γιάννη στην κορυφή της ρακέτας; W(hat)T(he)F(uck);».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις