Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άννα Κορακάκη: Έχει κορμάρα και ας μην το δείχνει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άννα Κορακάκη: Έχει κορμάρα και ας μην το δείχνει

Άννα Κορακάκη: Η χρυσή Ολυμπιονίκης ανέβασε φωτογραφίες με το μπικίνι της από το ταξίδι που έκανε στη Βραζιλία με τον αδερφό της

Άννα Κορακάκη: Είναι η γυναίκα που μάς έκανε την πρώτη γνωριμία με την σκοποβολή στην Ελλάδα. Χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκης στη Βραζιλία το 2016, έτοιμη να κατακτήσει τις κορυφές του κόσμου και τα επόμενα χρόνια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Η Άννα Κορακάκη βρέθηκε τρία καλοκαίρια μετά τη μεγάλη της επιτυχία στους αγώνες του Ρίο ξανά στη Βραζιλία, συνδυάζοντας αγωνιστικές υποχρεώσεις (Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής) με λίγες διακοπές.

Παρέα με τον αδερφό της Διονύση που είναι επίσης μεγάλο ταλέντο στην σκοποβολή και έχει αρχίσει να διακρίνεται σε διεθνείς αγώνες, εμφανίστηκαν στις παραλίες της Ιπανέμα και την Κοπακαμπάνα για να απολαύσουν ένα γρήγορο μπάνιο και μια καρύδα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέσω social media. Είναι από τις λίγες φορές που η Άννα αποκαλύπτει το καλλίγραμμο σώμα της, καθώς φοράει ένα μπικίνι που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν άντρα.

https://www.instagram.com/p/B19Qf5dITzl/?utm_source=ig_embed

Σεμνή και γυναικάρα

Γενικότερα, η Κορακάκη κρατάει αρκετά χαμηλό προφίλ και σε καμία περίπτωση δεν έχει απασχολήσει τον Τύπο με γκλαμουράτες εξόδους και εμφανίσεις στην Μύκονο, όπως για παράδειγμα έχει συμβεί κατά κόρον με άλλους Ολυμπιονίκες. Ούτε έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή τα κουτσομπολίστικα έντυπα, γιατί απλούστατα δεν εμφανίζεται εκεί που γίνεται ντόρος. Γι’ αυτό και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από τη Βραζιλία έχουν γίνει ανάρπαστες.

Ακόμη και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όταν είχε γίνει γνωστό πώς διατηρεί σχέση με τον Γάλλο σκοπευτή Πιερ – Έντμον Πιασεκί, ελάχιστα πράγματα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Σε πρόσφατη συνέντευξή της πάντως ξεκαθάρισε ότι η σχέση αυτή έχει διακοπεί και το πρώτο πράγμα που χρειάζεται, καθώς του χρόνου έχει σαν στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είναι αρκετή χαλάρωση. Αν κρίνουμε από τις φωτό, μια χαρά τα καταφέρνει. Όσο για το μέλλον, η 23χρονη Άννα θέλει να κάνει οικογένεια και να μοιάσει στη μαμά της. «Η μητέρα μου είναι πραγματικά το είδωλό μου. Θα ήθελα πολύ να της μοιάσω και ως μητέρα και ως σύζυγο» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B0oROCoHImC/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bt1FH1gnB0X/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις