Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Χατζίδου: Γέννησε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram – Η υπέροχη φωτο
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου: Γέννησε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram – Η υπέροχη φωτο

Ελένη Χατζίδου: Την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της ζει η Ελένη Χατζίδου, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Ελένη Χατζίδου: Στα ουράνια πετάει η Ελένη Χατζίδου, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια, μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ελένη Χατζίδου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media με τους followers να την λατρεύουν. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της άλλωστε, έδειχνε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Πρόσφατα την είδαμε να κάνει και το «Loquita Challenge», μέσα σε αυτοκίνητο.

Στην ανάρτησή της, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε πως η μπέμπα ήταν λίγο βιαστική και ήρθε λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι την περίμεναν, αλλά η ίδια δεν φοβήθηκε τίποτα, γιατί είχε στο πλευρό της το σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγος μήνες με πολιτικό γάμο.

Ελένη Χατζίδου: Το ‘ευχαριστώ’ στον άντρα της

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα… @eteoklispavlou σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία με τα ποδαράκια της νεογέννητης κορούλας της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου όπου γέννησε. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα, όπως είχαν αποκαλύψει οι γονείς της στην εκπομπή The 2Night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μελίτα γιατί σαν όνομα αρέσει και στους δύο, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή.

Ελένη Χατζίδου: Το βίντεο που χόρευε με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις