Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί: Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου, τραυματίες και χάος (pics – vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί: Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου, τραυματίες και χάος (pics – vids)

Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί: Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Αφαίας.

Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Δαφνίου, στο Χαϊδάρι με αποτέλεσμα να είναι κλειστό το ρεύμα προς Κόρινθο και να προκληθούν ουρές χιλιομέτρων επί ώρες. Το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ φορτηγού που εκινείτο στο ρεύμα προς Κόρινθο και ενός ταξί. Το φορτηγό, όπως αναφέρουν οι dytikesmaties.gr, εξετράπη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες της πορείας του, πέρασε πάνω από το διαχωριστικό κιγκλίδωμα και ντεραπάρισε στο οδόστρωμα του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα.

«Λόγω τροχαίου ατυχήματος στη Λ. Αθηνών έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Αφαίας ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα», αναφέρει σε tweet της η Ελληνική Αστυνομία. Λίγο μετά τις 21:00 η κατάσταση παρέμενε χαοτική για τους οδηγούς.

Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί: Το tweet της Αστυνομίας

Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί: Τρεις τραυματίες

Από τη σφοδρότητα του τροχαίου έχουν τραυματιστεί τρία άτομα που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός, που κινείτο στο ρεύμα προς Κόρινθο, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να περάσει πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα και να βγει στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο τροχαίο ενεπλάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και ένα ταξί. Ερευνώνται τα αίτια της ανατροπής της νταλίκας.

Ανατροπή νταλίκας στο Δαφνί: Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις