Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αίγιο τροχαίο εξελίξεις: Θετικός ο 28χρονος οδηγός στο αλκοτέστ
ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο τροχαίο εξελίξεις: Θετικός ο 28χρονος οδηγός στο αλκοτέστ

Αίγιο τροχαίο εξελίξεις: Θετικό,ήταν το δείγμα του αλκοτέστ για τον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε και εγκατέλειψε τη γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου.

Αίγιο τροχαίο εξελίξεις: Θετικό βγήκε το αλκοτέστ του 28χρονου που σκότωσε γιαγιά και εγγονό, στην περιοχή Καμάρες στο Αίγιο. Το ποσοστό του αλκοόλ που βρέθηκε ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος χτύπησε την 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της στις 25 Αυγούστου. Ο 28χρονος μετά το τραγικό δυστύχημα τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τα θύματά του, ωστόσο εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, πάντως, δεν είχε πρόθεση να εγκατέλειψε τα θύματα, αλλά έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει. Ακόμη, οι δικηγόροι του, που έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αναφέρουν ότι ο 28χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Το Πολεμικό Ναυτικό διέκοψε τη θητεία του 28χρονου σημαιοφόρου για έξι μήνες.

Αίγιο τροχαίο: Βίντεο ντοκουμέντο

Αίγιο τροχαίο εξελίξεις: Το προηγούμενο τροχαίο με θύματα αστυνομικούς

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης οδηγός φέρεται να είχε εμπλακεί και παλαιότερα σε τροχαίο ατύχημα με τραυματίες δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο 28χρονος έφεδρος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού φαίνεται ότι εμπλέκεται σε ένα παράξενο περιστατικό. Στις 28 Ιουνίου του 2016 στη Νέα Χαλκηδόνα αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο επιβάτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο 28χρονος.

Το όχημα δεν σταμάτησε στον αστυνομικό έλεγχο και συνέχισε την πορεία του. Υπήρξε καταδίωξη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μία μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα δύο από τους αστυνομικούς να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Η καταδίωξη συνεχίστηκε και συνελήφθησαν οι δύο επιβάτες, οι οποίοι αντιστάθηκαν στην σύλληψη.

Στη συνέχεια σε κατ’ οίκον έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν κάποια υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών. Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία αλλά δεν έχει ακόμη εκδικαστεί.

Αίγιο τροχαίο εξελίξεις: Η μητέρα του μωρού είχε κάνει 4 εξωσωματικές

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα μια ακόμη τραγική αποκάλυψη ήρθε προ ημερών στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με την Real News η μητέρα του αγοριού είχε κάνει 4 εξωσωματικές πριν καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον μικρό Γιάννη, ο οποίος είχε βαφτιστεί λίγες ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα.

Προκλητικός απέναντι στους αστυνομικούς ο δολοφόνος οδηγός

Με πάνω από 100 χιλιόμετρα έτρεχε ο 28χρονος οδηγός

Σημαντικά στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο από το οποίο σκοτώθηκε μια γιαγιά με το εγγονάκι της αποκαλύπτει ο πραγματογνώμονας Θωμάς Χόνδρος. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε στο protothema.gr, διαπιστώνεται ότι ο 28χρονος οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα άνω των 100 χιλιομέτρων την ώρα που δεν δικαιολογείται στο σημείο όπου σκοτώθηκε η γιαγιά με το εγγονάκι της.

«Καταρχάς η στροφή πριν από τη σύγκρουση του οχήματος με τους πεζούς επιτρέπει ασφαλή διέλευση με ταχύτητα 103 χιλιομέτρων την ώρα, το πρώτο εύρημα. Επομένως η εκτροπή του οχήματος πριν την έξοδο ή κατά την έξοδο από τη στροφή υποδηλώνει ενδεχομένως ταχύτητα ανώτερη από αυτή που προείπαμε, και η απόσταση ακινητοποιήσεως του οχήματος μετά τη σύγκρουση είναι 150 μέτρα.

Στο σημείο του ατυχήματος υπάρχει μια πινακίδα ορίου ταχύτητας 50χλμ την ώρα γιατί βρισκόμαστε πλέον εντός του οικισμού Καμάρες του Αιγίου, και η παραβίαση αυτού του σημαντικού ορίου ταχύτητας των 50χλμ την ώρα στην κατοικημένη περιοχή ενέχει κίνδυνο για απώλειες ανθρώπων σε περίπτωση συγκρούσεως όπως αυτή που εξετάζεται».

Νέες καταγγελίες για τον 28χρονο οδηγό

Αίγιο τροχαίο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μικρού εγγονού της που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο στο Αίγιο, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών που έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ειδικότερα, το παιδί έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε πάνω τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις