Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τάσος Δώνης: Στο παραπέντε στη Ρεμς (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τάσος Δώνης: Στο παραπέντε στη Ρεμς (vid)

Τάσος Δώνης: Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού ο Τάσος Δώνης επέστρεψε στη Γαλλία υπό τη μορφή δανεισμού από την Στουτγκάρδη στη Ρεμς

Τάσος Δώνης: Η προσπάθεια που έκανε τον τελευταίο καιρό ο Τάσος Δώνης ήταν για να επιστρέψει στην Ιταλία. Έτσι όπως ήρθαν όμως τα πράγματα ο διεθνής ποδοσφαιριστής συμβιβάστηκε με μια επιστροφή στο Σαμπιονά. Δύο χρόνια μετά το πέρασμά του από τη Νις, ως δανεικός για μία σεζόν, ο 23χρονος επιθετικός συμφώνησε να παίξει για την επόμενη περίοδο δανεικός στη Ρεμς. Με συμπαίκτη και αρχηγό της ομάδας τον πρώην «ερυθρόλευκο» Αλεξί Ρομαό.

Η μετακίνηση του Δώνη, που δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση τον επαναπατρισμό στην Ελλάδα, είναι μια συνηθισμένη περίπτωση για τον ίδιο. Ούτως ή άλλως δεν είναι εύκολο στη σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου να στεριώσει κάπου. Στη Νις την περίοδο 2016-17 (ως δανεικός από τη Γιουβέντους) είχε 22 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ. Αρκετά καλά νούμερα τα οποία ευελπιστεί ότι θα είναι πολύ καλύτερα με τη φανέλα της Ρεμς.

https://twitter.com/StadeDeReims/status/1168649037995761664?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1168649037995761664&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Ffootball%2FEllinesExoterikou%2Ftasos-dwnhs-anakoinwthhke-apo-thn-rems.5588801.html

Η ανακοίνωση και η πορεία της Ρεμς

Ο Τάσος Δώνης παρουσιάστηκε από τη γαλλική ομάδα τα ξημερώματα με ένα εξαιρετικό βίντεο. Η Ρεμς ποντάρει πολλά στην επιλογή του, ενώ έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές είναι στην 4η θέση με 7 βαθμούς, μαζί με Λιόν, Ναντ, Μαρσέιγ και την Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη. Νίκησε στην πρεμιέρα την Μαρσέιγ 2-0 εκτός έδρας, έφερε ισοπαλία εντός με την Στρασμπούρ, ακολούθησε η ήττα από την Μπρεστ εκτός με 1-0 και την περασμένη Κυριακή επικράτησε 2-0 στο γήπεδό της με αντίπαλο τη Λιλ.

Ο Δώνης πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9 και η προοπτική μετά από αυτό τον δανεισμό είναι να τον αποκτήσει η Ρεμς, καθώς υπάρχει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του. Η οψιόν πάντως δεν θα ισχύσει αν τυχόν η ομάδα υποβιβαστεί στο τέλος της σεζόν. Μέσα στο καλοκαίρι πάντως ο Δώνης είχε καλύτερη οικονομικά πρόταση από την Ντιναμό Μόσχας, την οποία απέρριψε γιατί δεν ήθελε να πάει στην Ρωσία. Ούτε η Γαλλία ήταν πρώτη επιλογή, ωστόσο για τον ίδιο παραμένει μια σοβαρή προοπτική για το μέλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις