Μαμά Τζανιόλο: Πληρωμένη απάντηση στους φανατικούς της Λάτσιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαμά Τζανιόλο: Πληρωμένη απάντηση στους φανατικούς της Λάτσιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Μαμά Τζιανόλο: Δεν άφησε αναπάντητες τις ύβρεις των οπαδών της Λάτσιο η μαμά του Νικολό Τζιανόλο της Ρόμα, έπειτα από όσα συνέβησαν στο Derby della Capitale

03.09.2019 | 12:09

Μαμά Τζιανόλο: Η πρώτη φορά που έγινε θέμα η μαμά του Νικολό Τζιανόλο της Ρόμα ήταν για τις σέξι πόζες στο Instagram. H 41χρονη Φραντσέσκα Κόστα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που ξοδεύει αρκετές ώρες στα social media αλλά τώρα κάνει αισθητή την παρουσία της και στα γήπεδα. Δεν πέρασε απαρατήρητη μάλιστα από τους οπαδούς της Λάτσιο στο Derby della Capitale της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ρώμης. Ο γιος της άλλωστε ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και αυτό όσο να ‘ναι τους… προκάλεσε λίγο παραπάνω.

Σε ένα ματς που έληξε 1-1 και είχε έξι δοκάρια η Φραντσέσκα κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της χάρη στα υβριστικά συνθήματα των φανατικών της Λάτσιο. Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα καταφέρθηκαν με τραγούδια εναντίον της, στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν την απόδοση του Νικολό Τζιανόλο. Παλιά δοκιμασμένη μέθοδος στα γήπεδα, που θυμίζει έντονα Ελλάδα, καθώς τη συγκεκριμένη συμπεριφορά τη συναντάμε σε όλα τα γήπεδα. Η μάνα είναι η πρώτη που θα ακούσετε να βρίζουν στην κερκίδα όταν τους ενοχλεί ένας ποδοσφαιριστής.

Απάντηση μέσω Instagram

Η Φραντσέσκα πάντως δεν πτοήθηκε. Μέσω Instagram αποφάσισε να δώσει την απάντηση για χάρη του γιου της, κερδίζοντας ακόμη περισσότερη δημοσιότητα, που στην περίπτωσή της είναι το βασικό ζητούμενο. Δεν μπορεί χωρίς να… εκτεθεί και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία ή story που ανεβάζει. Άλλωστε ο γιος της είναι ο λόγος που ο κόσμος ασχολείται μαζί της.

«Για τις βρισιές που τραγουδούσαν κάποια άτομα, μεμονωμένα στις εξέδρες, πρέπει να έχουν τέτοια μόρφωση που να είναι υπερήφανοι για αυτούς οι μητέρες τους… Εσύ απάντησες… Στο γήπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…» ήταν αρχικά η απάντηση της μαμάς Τζιανόλο, που έγραψε ακόμη: «Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα στα βραβεία που έδωσε o Sky… Και η μαμά Τζανιόλο είναι τόσο υπερήφανη που είναι μαμά σου, που δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο… Συνέχισε έτσι, είσαι η ζωή μου». Αυτά μέχρι την επόμενη ανάρτηση…

Exit mobile version