Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μόνικα Μπελούτσι Βενετία: Εκθαμβωτική στα 54 της στο Φεστιβάλ Βενετίας (pics – vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι Βενετία: Εκθαμβωτική στα 54 της στο Φεστιβάλ Βενετίας (pics – vid)

Μόνικα Μπελούτσι Βενετία: Βρέθηκε στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, εκθαμβωτική και λαμπερή μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φλας.

Μόνικα Μπελούτσι Βενετία: Eκθαμβωτική και λαμπερή μέσα στο κόκκινο φόρεμά της, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φλας! Η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Εκεί συνάντησε και τον πρώην σύζυγό της Βενσάν Κασέλ και φωτογραφήθηκε μαζί του, στο πλαίσιο της προβολής της νέας έκδοσης της ταινίας τους «Μη αναστρέψιμος».

Το πρώην ζευγάρι, πόζαρε μαζί με τον σκηνοθέτη της νέας έκδοσης της ταινίας «Μη αναστρέψιμος» του 2002, Γκασπάρ Νοέ, πριν την προβολή της στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας. Η 54χρονη Ιταλίδα έλαμπε μέσα στο κατακόκκινο δαντελωτό φόρεμά της με μακριά ουρά που ταίριαζε υπέροχα με τα κατάμαυρα λυτά μαλλιά της και τα διακριτικά της κοσμήματα. Μπελούσι – κασέλ ήταν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι το 2013, απέκτησαν μαζί δύο κόρες, αλλά πια ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.

Τόσο χωριστούς που όταν αποφάσισαν να ποζάρουν μαζί, φρόντισαν να υπάρχει ανάμεσά τους απόσταση ασφαλείας και ένας τρίτος άνθρωπος.

Πουθενά η Τίνα

Ο Κασέλ σε πιο casual τόνους, φορούσε μαύρο μπλουζάκι και σκούρο παντελόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του αυτή τη φορά δεν ήταν η 22χρονη νέα του σύζυγος, Tina Kunakey η οποία βρίσκεται στη Βενετία αλλά επέλεξε – για άγνωστους λόγους – να μην παρευρεθεί στη συγκεκριμένη προβολή.

Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφίζεται με θαυμαστές της
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις