Γιώργος Λιανός σχέση: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του – Η πρώτο φωτο στο Instagram

LIFESTYLE

Γιώργος Λιανός σχέση: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του – Η πρώτο φωτο στο Instagram

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιώργος Λιανός σχέση: Ο Γιώργος Λιανός δύο χρόνια μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του δημοσίευσε στα social media κοινή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο.

02.09.2019 | 08:09

Γιώργος Λιανός σχέση: Φωτογραφία με την σύντροφό του πόσταρε ο Γιώργος Λιανός στα social media. Ο Γιώργος Λιανός πριν δύο χρόνια χώρισε με την σύζυγό του Ανθή, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Αμέσως μετά το χωρισμό του, έφυγε για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμπαρουσιάσει το Survivor 2 με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ακολούθως συμμετείχε σε άλλες παραγωγές του ΣΚΑΪ και φυσικά τον περασμένο χειμώνα ξαναβρέθηκε στην Καραϊβική προκειμένου να συμπαρουσιάσει ξανά το Survivor 3.

Ο Γιώργος Λιανός, δεν είναι μόνος. Διατηρεί σχέση με την Κωνσταντίνα Καραλέξη με την οποία είχε παραβρεθεί μαζί, πέρυσι τέτοια ημέρα, στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Σίφνο. Τώρα, αποφάσισε να ποστάρει στο Instsagram του και μια κοινή τους φωτογραφία, εκπλήσσοντας τους follower του, αφού δεν συνηθίζει να προβάλει την προσωπική του ζωή. Η φωτογραφία είναι από τις διακοπές τους και ποζάρουν αγκαλιασμένοι με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Πέρσι, Κωνσταντίνα Καραλέξη και Γιώργος Λιανός «πιάστηκαν» από τον φωτογραφικό φακό του NDP στο Βαθύ να χαλαρώνουν στην παραλία.

Εδώ, στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη

 

Exit mobile version