Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζώδια σήμερα: 2/9/19, δες τι λένε τα άστρα για σένα
ΕΛΛΑΔΑ

Ζώδια σήμερα: 2/9/19, δες τι λένε τα άστρα για σένα

Ζώδια σήμερα: Aν είσαι από αυτούς που τους ενδιαφέρει το ρεζουμέ, τότε αναζήτησε το ζώδιό σου και μάθε τις εξελίξεις που σε αφορούν σήμερα, 02/09.

Ζώδια σήμερα: Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου. Μην ξεχνάς όμως, πως ένα από τα βασικά προβλήματα της καθημερινότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί με το πιο απλό τρόπο. Το στρες αποτελεί μόνιμο φαινόμενο της σύγχρονης κοινωνίας και είναι προάγγελος πολλών σοβαρών προβλημάτων υγείας. Χαμογελώντας, ο οργανισμός αυτόματα ανακουφίζεται από το στρες. Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται καταπολεμούν τις ορμόνες που προκαλούν στρες σε τεράστιο βαθμό. Οπότε, ό.τι κι αν συμβαίνει εσύ χαμογέλα!

Παρόλα αυτά, πάμε να δούμε τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Η Δευτέρα θα σε δικαιώσει, όσον αφορά σε θέματα για τα οποία πάλεψες πολύ. Επιτέλους θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι τεταμένα. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο, να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η Δευτέρα σε αποσυντονίζει λίγο. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου σήμερα, σκέψου δύο φορές. Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι και την οικογένειά σου θα ξεπεραστούν. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη ξεφύγει. Προσοχή πολύ λοιπόν στις αγορές, που θα σε πάνε πίσω.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Σήμερα θα περιμένεις κάποια πράγματα, για διάφορα θέματα που σε απασχολούν, να εξελιχθούν αλλά η μέρα θα σου βάλει εμπόδια στο πέρασμα της. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με την υπομονή θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις.

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως είναι στο χέρι σου να βγάλεις την πολύ γοητεία που έχεις, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Σήμερα έχεις πολλές υποχρεώσεις και πολύ άγχος σε περιμένει. Είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Στην αισθηματική σου ζωή θα περάσεις μία όμορφη μέρα αν αφήσεις στην άκρη το άγχος. Αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις. Μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η δουλειά σου φέρνει επιτυχίες και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου με άσκοπες αγορές. Οι συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου μπορεί να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Το πρόβλημα με σένα είναι πως σε βασανίζουν πολλά, αλλά ασχολείσαι με όλα τα υπόλοιπα. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι ασήμαντα για την ώρα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου.

Απέφυγε σήμερα να ανοίξεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει εκδηλώσει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον. Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο και θα δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που μέχρι τώρα φαίνονταν άλυτα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Σήμερα είσαι σε πολύ καλό δρόμο σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσεις παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν. Αν είσαι δεσμευμένος όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου μπορούν να λυθούν αν δείξεις καλή διάθεση. Πάντως, η σημερινή μέρα σε ευνοεί σε κάθε ερωτική κίνηση ή φλερτ, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Στη δουλειά σου, καλό είναι να αποφύγεις τα ξεκινήματα νέων συνεργασιών και γενικά τις οποιεσδήποτε αλλαγές, αν δεν ξεμπερδέψεις με εκκρεμείς υποθέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται οπωσδήποτε καλός προγραμματισμός.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Σήμερα φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα ώστε να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Μην λυγίσεις τελευταία στιγμή. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά. Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, γιατί η μέρα σου φέρνει μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου ταίρι μην τα παρατάς, γιατί αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον χώρο της εργασίας σου και προσπάθησε να καταλάβεις την θέση των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Σήμερα κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μίλησε για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν έχεις καλή επικοινωνία μαζί του, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε μοναξιές, κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα.

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα σήμερα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Σήμερα, μπορείς να κινηθείς έξυπνα, για να λύσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Στα αισθηματικά σου, να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις. Οι μόνοι, πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί.

Στη δουλειά σου πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Άλλαξε το σκεπτικό σου αν θες να ξεπεράσεις τα εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τη μέρα να πάει χαμένη.  Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και δεν αφορούν τον σύντροφό σου και το σπίτι σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις λάθος.

Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Αυτή τη Δευτέρα προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν. Μην πιέζεις τον εαυτό σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου. Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στον σύντροφό σου, να το πεις με ήρεμο τρόπο, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει.

Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι και θα δεις…

Σήμερα στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις θέση. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε να μην κάνεις πολλά έξοδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις