Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλί Λούνα Παρκ: “Μην σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού, είμαι μάνα που έχασε κόρη”, λέει η ιδιοκτήτρια
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλί Λούνα Παρκ: “Μην σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού, είμαι μάνα που έχασε κόρη”, λέει η ιδιοκτήτρια

Χαλί Λούνα Παρκ: Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για το δυστύχημα που σημειώθηκε στο λούνα παρκ του Βόλου, όπου έχασε τη ζωή της μίας 14χρονη.

Χαλί Λούνα Παρκ: «Είμαι και εγώ μάνα που έχει χάσει μία κόρη, είναι δυνατόν να γίνω εγκληματίας;» τόνιζε η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ στο Βόλο που έχασε τη ζωή της η 14χρονη κοπέλα. Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου που σημειώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της 14χρονης δηλώνει ότι δεν έχει καμία ευθύνη για την τραγωδία.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μία κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους. Εάν τώρα μπροστά σε μία ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε αν φταίει η Π. ή δεν φταίει; Μην σπιλώνουμε τη ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων», είπε η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μιλώντας στο STAR.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ. Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο», πρόσθεσε.

Χαλί Λούνα Παρκ: Εξαφανισμένος ο χειριστής γιατί φοβήθηκε

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν τον χειριστή του μηχανήματος ο οποίος, μετά το τραγικό συμβάν, εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ο 32χρονος τρομοκρατήθηκε. «Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε ως χειριστής τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με άκουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος», είπε στον Alpha και πρόσθεσε: «Είναι συγκλονισμένος αλλά δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη διότι δεν έκανε κάποιο κακό χειρισμό που να προκάλεσε το περιστατικό αυτό».

Χαλί – λούνα Παρκ: Γονείς 9χρονης (τότε) στο Open – Είναι δολοφόνοι, 10 χρόνια φωνάζουμε

Οδυνηρές μνήμες αναβίωσαν από το τραγικό περιστατικό στο Βόλο για μια οικογένεια από τη Χαλκίδα που πριν 10 χρόνια έζησε αντίστοιχο περιστατικό, ευτυχώς όμως όχι με την ίδια κατάληξη. Η 9χρονη τότε κόρη τους είχε τραυματιστεί σοβαρότατα πέφτοντας από το ίδιο παιχνίδι σε Λούνα Παρκ της ίδιας ιδιοκτήτριας, ενώ από τύχη είχε γλιτώσει ένα ακόμη παιδί.

Οι γονείς της 19χρονης σήμερα κοπέλας, της μικρής Αργυρούς, που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ζουν ξανά τον εφιάλτη, ωστόσο, σε αντίθεση με τους γονείς της 14χρονης, αυτοί έχουν το παιδί τους δίπλα τους, ζωντανό…

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι», λέει στην κάμερα του Open TV ο πατέρας της κοπέλας. Στη Χαλκίδα το καλοκαίρι του 2009, στήθηκε το ίδιο μηχάνημα της ίδιας ιδιοκτήτριας και το κακό δεν έγινε, καθαρά και μόνο από τύχη. «Οργή, θυμός, φωνάζαμε να μην ξαναστηθεί αυτό το λούνα παρκ. Τα ίδια λέμε εδώ και 10 χρόνια. Ακριβώς τα ίδια λόγια ακούσαμε κι εμείς από το δικηγόρο στο δικαστήριο. Ακόμα κι ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις το παιδί μας, μας είπαν. Ότι σηκώθηκε, φωτογραφίες σέλφι κι όλα αυτά που λέγανε πάλι… Ούτε ένα τηλέφωνο για συγγνώμη δεν μας πήραν δέκα χρόνια μετά».

Για το ατύχημα της κόρης του, ο Γιάννης Μπουρτζίκας ξαναζεί τις εφιαλτικές στιγμές. «Γλίστρησε από το κάθισμα, έκανε δυο τρεις αιωρήσεις στον αέρα και πετάχτηκε 15 μέτρα. Για τέσσερις μέρες ήμουν ζωντανός-νεκρός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις