Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Δύο νεαροί σκοτώθηκαν με μηχανή
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Δύο νεαροί σκοτώθηκαν με μηχανή

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Δύο νεαροί άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, γύρω στις 23:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ένας 21χρονος εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολόνα.

Συνέπεια της μοιραίας σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ακαριαία ο 26χρονος συνεπιβάτης της μηχανής. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Τροχαίο με μηχανή: Νεκρός 23χρονος στην Πάτρα

Ο 23χρονος Δημήτρης Φραγκάκης από την Άνω Αχαΐα έχασε την ζωή του στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην διασταύρωση των οδών Γλαύκου και Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με όχημα τύπου τζιπ. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο 23χρονος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα στην Ακτή Δυμαίων στο ρεύμα προς Πάτρα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε σταματήσει στο φανάρι της καθόδου στην Γλαύκου και η σύγκρουση έγινε κοντά στο φανάρι της Ακτής Δυμαίων. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν ότι το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου έχει διαλυθεί.Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Τροχαία διερευνά ποιος παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις