Ληστείες: Τριλογία τρόμου σε Χαϊδάρι, Παινία & Ανθήλη Φθιώτιδας

ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες: Τριλογία τρόμου σε Χαϊδάρι, Παινία & Ανθήλη Φθιώτιδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Ληστείες: Συμμορία πέντε κακοποιών πέρα από χρήματα και τιμαλφή αποσπά και προσωπικά έγγραφα των θυμάτων.

02.09.2019 | 13:36

Ληστείες: Τριλογία τρόμου καταγράφηκε από αστυνομικούς σε τρία αστυνομικά τμήματα Αττικής και Περιφέρειας, με συμμορίες θρασύτατων κακοποιών να εισβάλουν με διάφορους τρόπους μέσα στα σπίτια των ενοίκων για να ληστέψουν.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Στο Χαϊδάρι και στην Παιανία, όπως όλα δείχνουν, η ίδια συμμορία, από πέντε κακοποιούς, εισέβαλε αντίστοιχα σε σπίτια ενός 28χρονου και ενός 60χρονου. Στην Ανθήλη της Φθιώτιδας, μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο δάπεδο του σαλονιού, όταν, αντί για τον σύζυγό της που περίμενε, είδε μπροστά της τον επίδοξο ληστή! Μέρα μεσημέρι σκόρπισε τον τρόμο η συμμορία των πέντε στο Χαϊδάρι και στην Παιανία.

Εκείνο που έχει προβληματίσει την Αστυνομία πέρα από τις βίαιες εισβολές είναι και το γεγονός ότι η συμμορία των πέντε άρπαξε μεταξύ άλλων και προσωπικά έγραφα των θυμάτων, ίσως για να τα χρησιμοποιήσει όπως υπάρχει η υποψία σε άλλες έκνομες ενέργειες. Στο Χαϊδάρι η πολυπρόσωπη σπείρα εισέβαλε στην οικία του 28χρονου. Έντρομος ο ένοικος του σπιτιού, τους άκουγε να τον απειλούν ότι θα τον χτυπήσουν στην περίπτωση που αντιδρούσε και δεν παρέδιδε χρήματα και κοσμήματα. Εν τέλει τον ακινητοποίησαν και του απέσπασαν όσα κοσμήματα, αντικείμενα αξίας, αλλά και προσωπικά έγγραφά του που βρήκαν και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ληστείες: Οι ίδιοι στην Παιανία

Λίγο αργότερα, οι ίδιοι προφανώς ληστές, εισέβαλαν στη μονοκατοικία ενός 60χρονου. Με την απειλή αντικειμένου αυτή τη φορά, τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν, τιμαλφή και πάλι προσωπικά έγγραφα και στη συνέχεια διέφυγαν. Στην Ανθήλη Φθιώτιδας, μια ηλικιωμένη, είδε ξαφνικά ληστή μέσα στο σπίτι της και υπέστη σοκ. Η γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα και με την καρδιά της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα από τους κακοποιούς, που εισέβαλαν στο σπίτι της και κατέληξε στο νοσοκομείο…

Ξήλωσαν τα κάγκελα του μπάνιου

Ήταν λίγο μετά τις 10 τη νύχτα, όταν οι δράστες ξήλωσαν τα κάγκελα από το παράθυρο του μπάνιου και το παραβίασαν, μπαίνοντας στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού. Η γυναίκα που παρακολουθούσε ένα έργο στην τηλεόραση, στο σαλόνι, άκουσε, όπως είπε στους αστυνομικούς, κάποιο θόρυβο, αλλά νόμισε ότι είναι ο σύζυγος που γύριζε από το καφενείο. Ξαφνικά είδε να μπαίνει στο σαλόνι ένας ψηλός, αδύνατος μελαχρινός άνδρας, όπως τον περιέγραψε, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Σωριάστηκε στο δάπεδο

Η γυναίκα στη θέα του αγνώστου σωριάστηκε στο πάτωμα. Πανικόβλητος ο δράστης με το συνεργό του, που ερευνούσε τα δωμάτια του σπιτιού, βλέποντας την ηλικιωμένη να λιποθυμά, διέφυγαν τρέχοντας, πηδώντας από το μπαλκόνι! Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται. Οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με την παραβατικότητα στην Ανθήλη.

Exit mobile version