Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λαμία – Ατρόμητος 2-2: Γκολ για βραβείο «Πούσκας» ο Βέλλιος με ανάποδο ψαλίδι! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαμία – Ατρόμητος 2-2: Γκολ για βραβείο «Πούσκας» ο Βέλλιος με ανάποδο ψαλίδι! (vid)

Λαμία - Ατρόμητος: 2-2: Ο επιθετικός του Ατρόμητου διαμόρφωσε το 2-2 με τη Λαμία στο 79' και έγινε viral χάρη στην εκπληκτική εκτέλεση που εμπνεύστηκε

Λαμία – Ατρόμητος 2-2: Το γκολ της χρονιάς πέτυχε ο Απόστολος Βέλλιος στην ισοπαλία 2-2 του Ατρόμητου με τη Λαμία εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ένα εντυπωσιακό ψαλίδι, που θα μπορούσε να κερδίσει και το βραβείο «Φέρεντς Πούσκας» ως το καλύτερο γκολ της χρονιάς. Ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ του στη φετινή περίοδο, έπειτα από αρκετές άστοχες προσπάθειες.

Η Λαμία προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι. Πρώτα με τον Σάλιακα στο 11′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (έκανε λανθασμένη εκτίμηση ο Θεοδωράκης) και με τον Τουράμ στο 78′. Ο Ατρόμητος την πρώτη φορά ισοφάρισε με κεφαλιά του Γούτα στο 35′, έπειτα από κόρνερ του Ούμπιδες, ενώ ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Βέλλιος ισοφάρισε στο 79′ με το οσκαρικό γκολ που θα μπορούσε να βραβευθεί διεθνώς. Γι’ αυτό και πήρε δικαίως τον ρόλο του MVP του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Μπήκε ως αλλαγή και κατάφερε να χαρίσει τον πόντο της ισοφάρισης στην ομάδα του.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (46′ Τουράμ), Πλιάτσικας, Καραμάνος (86′ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (90+2′ Τσούκαλος), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Γούτας, Χαρίσης, Ούμπιδες (69′ Ανδρούτσος), Μάντσον, Νάτσο, Ενσικουλού (69′ Βέλλιος), Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα.

Βέλλιος: «Επιδιώκω το ψαλιδάκι σε κάθε παιχνίδι»

Δεν ήταν η πρώτη φορά και ούτε φυσικά η τελευταία που ο Βέλλιος επιχείρησε να σκοράρει με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο. Ο επιθετικός του Ατρόμητου δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στη Λαμία: «Σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να μπορέσω να σουτάρω. Μου αρέσει το ψαλιδάκι. Το επιδιώκω σε κάθε φιλικό και σε κάθε παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Σήμερα ήμουν πιο τυχερός και μπήκε».

Την ίδια ώρα ο προπονητής του Γιάννης Αναστασίου έλεγε από την πλευρά του ότι μακάρι αυτό το γκολ να απελευθερώσει τον Βέλλιο, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό προκειμένου να σκοράρει. Τελικά, το έκανε με τον πιο δύσκολο τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις