Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ντόναλντ Τραμπ – Τίφανι: Γιατί ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φωτογραφίζεται με τη μικρή του κόρη
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ – Τίφανι: Γιατί ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φωτογραφίζεται με τη μικρή του κόρη

Ντόναλντ Τραμπ - Τίφανι: Όταν οι λεπτομέρειες των αποκαλύψεων της Γουέστερχουτ έγιναν γνωστές, η 28χρονη παραιτήθηκε από τη θέση της στο Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τους New York Times.

Ντόναλντ Τραμπ – Τίφανι: Ο Ντόναλντ Τραμπ, μας έχει συνηθίσει σε σκληρές εκφράσεις, ωμά λόγια που πολλές φορές γίνονται άκρως προσβλητικά. Όπως φαίνεται, δεν δίστασε να κάνει το ίδιο και για την κόρη του, Τίφανι Τραμπ.  Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε η προσωπική του βοηθός Μαντλίν Γουέστερχουτ η οποία αποκάλυψε σε δημοσιογράφους off the record το λόγο για τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες με την μικρή του κόρη Τίφανι. Η αποκάλυψη της Γουέστερχουτ έφερε και την απόλυσή της.

Η Γουέστερχουτ αποκάλυψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες με την 25χρονη κόρη του Τίφανι Τραμπ γιατί την θεωρεί χοντρή. Καθώς η Γουέστερχουτ δειπνούσε με δημοσιογράφους της The Washington Post, του  Bloomberg, και της The Wall Street Journal που κάλυπταν τις διακοπές του Ντόναλντ Τραμπ στο γκοφλ κλαμπ του στο Bedminster του New Jersey,  η Γουέστερχουτ, όπως γράφει το Politico, ενώ είχε πιει δυο ποτά, ανοίχτηκε λίγο παραπάνω.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Γουέστερχουτ ισχυρίστηκε στους δημοσιογράφους ότι η ίδια είχε καλύτερη σχέση με τον Αμερικανό Πρόεδρο από ό,τι οι δυο κόρες του και ότι ο Τραμπ δεν ήθελε να φωτογραφίζεται με την 25χρονη κόρη του Τίφανι λόγω του βάρους της. Μάλιστα, κάπως αστειευόμενη είπε ότι ο Τραμπ δεν μπορεί να εμφανίσει την μικρή του κόρη δημοσίως.

Τραμπ: Καταλαβαίνω την Γουέστερχουτ και τη συγχωρώ…!

Όταν οι λεπτομέρειες των αποκαλύψεων της Γουέστερχουτ έγιναν γνωστές, η 28χρονη παραιτήθηκε από τη θέση της στο Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τους New York Times.  Ο Τραμπ, καθώς αναχωρούσε χθες για το Καμπ Ντέιβιντ, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν αληθεύουν όσα υποστήριξε η Γουέστερχουτ με τον Αμερικανό Πρόεδρο να απαντά: «Ο όχι. Όχι. Η Τίφανι είναι σπουδαία. Αγαπώ την Τίφανι».

«Πιστεύω ότι ο Τύπος είναι ανέντιμος γιατί υποτίθεται όσα είπε ήταν off-the-record». Ανέφερε ακόμη ότι δεν πρέπει να επαναλαμβάνουν πράγματα τα οποία πληγώνουν κάποιους ανθρώπους.  Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ, τουίταρε ότι συγχωρεί την πρώην προσωπική του βοηθό. «Η Μαντλίν Γουέστερχουτ είχε υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και δεν θα υπήρχε ποτέ λόγος να το χρησιμοποιήσω. Την καταλαβαίνω και την συγχωρώ! Αγαπώ την Τίφανι, είναι σπουδαία!».

Η Μαντλίν Γουέστερχουτ
Η Τίφανι παλαιότερα, πολύ πιο αδύνατη

Η… αηδιαστική και χυδαία Ομαρόσα

Μάλιστα, σε μια απάντηση σημείωσε ότι χρησιμοποιεί και άλλες παρόμοιες συμφωνίες εμπιστευτικότητας για να κάνει μηνύσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρώην βοηθού του στον Λευκό Οίκο Ομαρόσσα Μανιγκόλτ Νιούμαν. «Ναι, κατηγορώ διάφορους για παραβίαση των συμφωνιών περί εμπιστευτικότητας. Η αηδιαστική και χυδαία Ομαρόσα είναι μια από αυτούς. Της έδωσα ευκαιρίες παρότι την απεχθάνονταν όλοι και αυτή επέλεξε να βγάλει χρήματα από ένα βιβλίο. Και αναρίθμητοι άλλοι», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι φωτό του Ντόναλντ Τραμπ με την κόρη του Τίφανι, το τελευταίο διάστημα, είναι ελάχιστες και πάντα η Τίφανι, ήταν πιο μακριά από τον πατέρα της…

Τίφανη, η ξεχασμένη κόρη του Τραμπ

Είναι 25 ετών και ετεροθαλής αδελφή της Ιβάνκα. Η Τίφανι γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και της δεύτερης συζύγου του Μάρλα Μαπλ.  Η Τίφανι μεγάλωσε στο Λος Αντζελες, μακριά από τη δυναστεία. «Δεν είναι ο πατέρας που θα με πήγαινε στην πισίνα του σχολείου, αλλά μου έδωσε πολλά κίνητρα στη ζωή», δήλωνε η Τίφανι στο ABC, υπερασπιζόμενη τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Τίφανι σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια «Κοινωνιολογία Πόλης». Όσο ήταν φοιτήτρια έκανε ένα σεμινάριο στο διάσημο περιοδικό Vogue και φωτογραφήθηκε με τη σιδηρά κυρία Αννα Γουίντουρ.

Επειδή είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, η Τίφανι πέρασε και από την εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ, στην οποία εξομολογήθηκε την αγάπη της για τη μουσική. Έβγαλε, μάλιστα, και έναν μικρό δίσκο σε ηλικία 17 ετών που δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία.

Tiffany Trump – Like A Bird

Στη συνέχεια η Τίφανι πέρασε και από τον ρόλο του μοντέλου για την φίρμα Just Drew.

Κατά τη διάρκεια των Αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2016, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της και άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ στις εμφανίσεις της καμπάνιας.

Έχει δεσμό με τον Ρος Μεκάνικ, τον οποίο γνώρισε ενώ ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πεν. Ο πατέρας του Ρος, ο Τζόναθαν Μεκάνικ, είναι ο πρόεδρος του τμήματος ακινήτων του δικηγορικού γραφείου της Fried, Frank, Harris, Shriver & Jacobson.

Στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, διαθέτει πάνω από 200.000 followers.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις