Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Αυτιάς: Ανανεωμένο προφίλ, νέες κάρτες, αποκαλύψεις – Τηλεθέαση “φωτιά” με το… Καλημέρα!
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αυτιάς: Ανανεωμένο προφίλ, νέες κάρτες, αποκαλύψεις – Τηλεθέαση “φωτιά” με το… Καλημέρα!

Γιώργος Αυτιάς: Με ανανεωμένο προφίλ εκπομπής, με νέες κάρτες, με γρήγορες συνδέσεις και χωρίς να του ξεφεύγει τίποτα, ο Γιώργος Αυτιάς έκανε το θαύμα του από την πρώτη στιγμή.

Γιώργος Αυτιάς: Την πιο οικεία, τη “δική τους” καλημέρα ακούνε και πάλι οι τηλεθεατές του Γιώργου Αυτιά, μετά από μια περίοδο ξεκούρασης για τον αγαπημένο δημοσιογράφο, ώστε να επιστρέψει και να βάλει ξανά “φωτιά” στο κανάλι του Φαλήρου. Η πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, ξεκίνησε το Σάββατο, με τους φανατικούς να στήνονται μπροστά στη μικρή οθόνη από τις έξι το πρωί, παρέα πάντα με το καφεδάκι τους και να ακούσουν… όχι μόνο την “Καλημέρα”, αλλά και όλες τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα που βασανίζουν καθημερινά τους πολίτες.

Με ανανεωμένο προφίλ εκπομπής, με νέες κάρτες, με γρήγορες συνδέσεις και χωρίς να του ξεφεύγει τίποτα, ο Γιώργος Αυτιάς έκανε το θαύμα του από την πρώτη στιγμή. Η τηλεθέαση σκαρφάλωσε στο 50% με μέσο όρο για ολόκληρη την εκπομπή το 44%! Έτσι παρέμεινε μακράν πρώτος από όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ και φυσικά από όλες τις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος με το “καλημέρα σας” πήρε την κάμερά του και εισέβαλε στα υπόγεια του ΕΦΚΑ, αποκαλύπτοντας το χάος με τις “στοιβαγμένες” στο πάτωμα αιτήσεις των συνταξιούχων και κάνοντας πολλούς να… τρέμουν για όσα σκοπεύει να βγάλει στη φόρα.

Γιώργος Αυτιάς: Επιστροφή, με τα πιο κρίσιμα ζητήματα στο ‘τραπέζι’

Η επιστροφή του συμπίπτει με τις 120 δόσεις, το νέο ΕΝΦΙΑ, τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, τις εξελίξεις στην πολιτική αλλά και τα όσα θα πουν οι πολιτικοί αρχηγοί στη ΔΕΘ. «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» λοιπόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε. Με συνεχείς απευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί τον σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν και φέτος, ο Αυτιάς δεν θα έχει αντίπαλο στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Με αφορμή τη μεγάλη επιστροφή, ο Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τις σπουδές του στη Νομική Σχολή.

Στην παιδική σας ηλικία, υπήρξατε άτακτος και σαματατζής;

Ούτε σπασικλάκι ούτε σαματατζής. Παίζαμε μπάλα όλη μέρα! Ο παππούς μου, κάθε φορά μου έλεγε: «Καλά, πώς μπήκες στη Νομική; Αφού διάβαζες λίγο;». Και η κλασική απάντηση από μένα: «Παππού, τα μάθαινα από την παράδοση του καθηγητή».

Αν και Σαμιώτης, πώς και δεν γίνατε ναυτικός;

Δεν έγινα γιατί ζούσα από κοντά τις δυσκολίες που βιώνει η ναυτική οικογένεια. Τον πατέρα μου έκανα και τέσσερα χρόνια να τον δω! Δύσκολα χρόνια στο νησί. Όμως υπήρχε αλληλεγγύη, εκτίμηση, σεβασμός, πίστη στην επιτυχία. Αν δεν πιστεύεις στην επιτυχία και σε αυτό που αγαπάς, δεν έχει νόημα η ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις