Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1: Με την ψυχή στο στόμα (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1: Με την ψυχή στο στόμα (vid)

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1: Με γκολ των Άκπομ στο 14' και Σφιντέρσκι στο 74' ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο που είχε μια τελική που έγινε γκολ με τον Τσιλούλη στο 57'

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 2-1: Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ξεκάθαρο ότι έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ δεινοπάθησε για να φτάσει στο νικηφόρο 2-1 παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα σε ολόκληρο το 90λεπτο. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα βρισκόταν ακόμη στο ματς της Πέμπτης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και ήταν τυχερή που είχε απέναντί της έναν αδύναμο Πανιώνιο. Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ίσως να μην τα είχε καταφέρει.

Παρόλα αυτά έκανε το δύο στα δύο και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1 είχε νικήσει και τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα πάλι στην Τούμπα), οπότε πάει ήρεμος στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων προκειμένου να ανασυνταχθεί για τη συνέχεια. Το ματς δεν είχε φάσεις, δεν είχε ρυθμό και ήταν πιθανότατα μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του «δικέφαλου» του βορά τα δύο τελευταία χρόνια.

Το γρήγορο γκολ του Άκπομ

Το μόνο που μπορεί να κρατήσει ο ΠΑΟΚ από την 2η αγωνιστική είναι το τρίποντο της νίκης. Ούτε το γεγονός ότι προηγήθηκε σχετικά γρήγορα του απέβαλλε το άγχος, ώστε να βελτιωθεί στη συνέχεια. Στο 14′ έγινε το 1-0 από τον Άκπομ, όμως για έκτο σερί ματς η αμυντική δυσλειτουργία ήταν εμφανής. Μία τελική προσπάθεια είχε ο Πανιώνιος και έβαλε ένα γκολ. Σκόρερ ο Τσιλούλης στο 57′ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν το έκτο συνεχόμενο ματς που δέχτηκε γκολ ο ΠΑΟΚ μαζί με τα ευρωπαϊκά, ενώ είχε την ατυχία στο 38′ να αποχωρήσει τραυματίας ο Φερνάντο Βαρέλα με πρόβλημα στη μέση. Ο 32χρονος σέντερ μπακ έφυγε από το γήπεδο με πατερίτσες και την Δευτέρα (02/09) θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38 λ.τ. Ίνγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός (74’ Πέλκας), Ζαμπά (60’ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι, Άκπoμ.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος):Κότνικ, Σαραμαντάς (86’ Μιλόγεβιτς), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Ρέντζας (86’ Λυμπεράκης), Άρτσε (56’ Τσιλούλης), Αραμπούλι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις