Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Φορολοταρία Ιουλίου 2019: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση – Οι τυχεροί λαχνοί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολοταρία Ιουλίου 2019: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση – Οι τυχεροί λαχνοί

Φορολοταρία Ιουλίου 2019: Ολοκληρώθηκε η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ για τις συναλλαγές του Ιουλίου.

Φορολοταρία Ιουλίου 2019: Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) η φορολοταρία για τις συναλλαγές που έγιναν τον Ιούλιο με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής. Οι 1.000 τυχεροί της κλήρωσης κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος. Τα χρήματα από τα έπαθλα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Τα αποτελέσματα της φορολοταρίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Για να δείτε αν έχετε κερδίσει θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα aade.gr. Μετά την είσοδο σ’ αυτήν, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS, να μπείτε στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Φορολοταρία Ιουλίου 2019: Οι τυχεροί λαχνοί

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις