Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λούνα παρκ Αλμυρού – “χαλί”: Συλλήψεις για τον θάνατο της 14χρονης στον Βόλο
ΕΛΛΑΔΑ

Λούνα παρκ Αλμυρού – “χαλί”: Συλλήψεις για τον θάνατο της 14χρονης στον Βόλο

Λούνα παρκ Αλμυρού - "χαλί": Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Αλμυρού, καθώς, λίγη ώρα πριν από τη λήξη του τοπικού παζαριού, τραυματίστηκε θανάσιμα από παιχνίδι μία 14χρονη.

Λούνα παρκ Αλμυρού – “χαλί”: Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά την τραγωδία σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε τη ζωή της μία 14χρονη. Οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet. Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής, όταν το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που διασκέδαζε.

Η 14χρονη είχε ανέβει σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ, το λεγόμενο χαλί. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από αυτό με αποτέλεσμα να προσγειωθεί σε ένα άλλο παιχνίδι που βρισκόταν στο έδαφος. Το άτυχο κορίτσι τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα άκρα.

Το λεγόμενο “χαλί”

Λούνα παρκ Αλμυρού: Ήταν ζωντανή κατά τη μεταφορά της στο Κέντρο

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, η πυροσβεστική και η αστυνομία. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το κοριτσάκι το οποίο αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ είχε κινητοποιηθεί και κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Βόλου.

Δυστυχώς, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Αλμυρού κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, όμως η 14χρονη υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά της. Τη στιγμή του δυστυχήματος το παζάρι ήταν γεμάτο από κόσμο, ο οποίος παρακολουθούσε αυτό που συνέβη.

Λούνα παρκ Αλμυρού: Το σημείο που σκοτώθηκε η μικρούλα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις